Discord'a nasıl girilebilir?

849620

Picopat
Discord kullanan birisi değilim normalde. Ama ne var ne yok diye bir girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Değişik programlar kurmak istemiyorum DLC midir nedir, öyle şeylere de bulaşmak istemiyorum. VPN ile girebilir miyim? Hangi VPN ile girmeliyim ve bir de son olarak VPN kullanınca maillerini çalabiliyorlarmış öyle duydum. Bu doğru mu? Yani birazcık bundan da korkuyorum.

Ya VPN fark ediyor mu? Ben touch indirdim demin ama Almanya'ya ve Amerika'ya bağlanınca hiçbir işe yaramıyor siteye bağlanılamıyor hatası veriyor.

WARP VPN sorunsuz kullanıyorum. Uygulamadan 1.1.1.1'i seçerek kullanırsınız. Hiç problem yaşamadım.

Superonline kullanıyorsa oturup ağlayacak ☺️.

Hocam, tam adını yazar mısınız? Bir de hangi ülkeye bağlanıyorsunuz? Geçen Almanya'ya bağlandım bir tane VPN ile, Discord çalışmadı. Şimdi de denedim, böyle uyarı veriyor. Demin indirdiğim, en çok değerlendirilen Touch VPN. Abi hâlâ böyle oluyor, Amerika'ya ve Almanya'ya bağlandım, siteye ulaşılamıyor diyor. Bana tam VPN adı ve hangi ülkeye bağlanacağımı, ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

Neden baybay DPI kullanmıyorsunuz 😀.

Hocam, tam adını yazar mısınız? Bir de hangi ülkeye bağlanıyorsunuz? Geçen Almanya'ya bağlandım bir tane VPN ile, Discord çalışmadı. Şimdi de denedim, böyle uyarı veriyor. Demin indirdiğim, en çok değerlendirilen Touch VPN. Abi hâlâ böyle oluyor, Amerika'ya ve Almanya'ya bağlandım, siteye ulaşılamıyor diyor. Bana tam VPN adı ve hangi ülkeye bağlanacağımı, ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

Free VPN yazın oradaki franca, amsterdam yazanlara bağlanabilirsiniz mavi logolu olana tıklayın.

Superonline kullanıyorsa oturup ağlayacak ☺️.

Oh. Superonline kullanmıyorum abi, biliyorum bu tarz şeylerin sonu iyi değil. O yüzden bulaşmak istemiyorum, gir çık yapacağım zaten. Ne uğraşacağım o tarz işlerle. Ama bu kadar zor olmamalı ağabey. VPN ile girmek bu kadar zor olmamalı.

Free VPN yazın oradaki franca, amsterdam yazanlara bağlanabilirsiniz mavi logolu olana tıklayın.

Ya abi hangi mavi logolu olan? Bir sürü mavi logolu VPN var. Allah için bir fotoğrafını atar mısın sana zahmet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oh. Superonline kullanmıyorum abi biliyorum bu tarz şeylerin sonu iyi değil. O yüzden bulaşmak istemiyorum gir çık yapacağım zaten ne uğraşacağım o tarz işlerle. Ama bu kadar zor olmamalı ağabey. VPN ile girmek bu kadar zor olmamalı.

Hiçbir şey bilmiyorsun desem kızar mısın, hadi baybaydpi kullanma virüslüdür falan şimdi sen uğraşma ama WARP neden kullanmıyorsun güzel kardeşim?

Oh. Superonline kullanmıyorum abi biliyorum bu tarz şeylerin sonu iyi değil. O yüzden bulaşmak istemiyorum gir çık yapacağım zaten ne uğraşacağım o tarz işlerle. Ama bu kadar zor olmamalı ağabey. VPN ile girmek bu kadar zor olmamalı.

Ya abi hangi mavi logolu olan. Bir sürü mavi logolu VPN var Allah için bir fotoğrafını atar mısın sana zahmet.

Beleş VPN = pişmanlık.

Ya abi hangi mavi logolu olan. Bir sürü mavi logolu VPN var Allah için bir fotoğrafını atar mısın sana zahmet.

Hocam 3. olan VPN indir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025_0420_135134.jpg
    Screenshot_2025_0420_135134.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 25
1. tarayıcınıza VPN kurabilirsiniz. Kolaydır ve hızlıca girersiniz. Bunlar adı duyulmuş VPN'lerden:

2. cihazın ağ ayarlarından DNS değiştirebilirsiniz. Herkeste olmasa da bazı insanlarda çalışıyor.

3. telefonda da Proton VPN, WARP gibi araçlar çalışıyor. Android'deyseniz Intra da VPN gibi çalışmasına rağmen ağınızı yavaşlatmadan Discord'a girmenizi sağlar.

4. bilgisayarda ağınızı yavaşlatmadan girmek istiyorsanız GoodbyeDPI veya zapret win bundle işinizi görür. Zapret daha garantidir.

Opera'nın VPN'leri ne kadar güvenilir hocam. VPN sonuç olarak herkesi network sunucularına bağlıyor sızmak çok basit VPN'lere girmek istiyorsa Google tarayıcı kullanıyorsa dediğim yöntemden yapabilir.
Dandirik "Free" VPN'ler < Opera VPN. Genel olarak hiç bir VPN güvenli değil zaten. Sızmak basit değil ama biraz yanlış anlamışsın sen olayı. Eğer çok önemsiyorsan böyle güvenliğini birincisi zaten internette barınma.

Dandik "free" VPN'ler < Opera VPN. Genel olarak hiçbir VPN güvenli değil zaten. Sızmak basit değil ama biraz yanlış anlamışsın sen olayı. Eğer çok önemsiyorsan böyle güvenliğini birincisi zaten internette barınma.

Benim demek istediğimde zaten bu hocam benim cümlemi bana karşılık geri söylüyorsunuz şaka gibisiniz vallahi :D hiçbir VPN güvenilir değildir ancak benim kullandığım VPN arkadasındayım herhangi bir sorun yaşamadığım için güvenilir olduğunu söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı