Discord'a nasıl girilebilir?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Sorum başlıktaki gibi Superonline internetim var mümkünse VPN'siz girme yolunu anlatın VPN nasıl indirebilirim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi Superonline internetim var mümkünse VPN'siz girme yolunu anlatın VPN nasıl indirebilirim? Detaylı anlatırsanız sevinirim.

1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. bunu yüklüyerek girebilirsiniz ücretsiz bir şekilde fakat halihazırda para verdiğiniz bir antivirüs varsa avasta geçebilirsiniz çünkü ben Avast ile sorunsuz bir şekilde kasma ve donma olmadan girebiliyorum (premium alınca)
WARP'ta kasmalar olabilir.

Bu konudaki adımları uygulayın.

GoodbyeDPI ile girebilirsiniz. GoodbyeDPI açık kaynak kodlu ve güvenilir bir araçtır. VPN gibi çalışmaz, ping vs. de yapmaz. Yasaklanan her siteye girebilirsiniz. Buyrun, videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu virüs değil demi? İzin istiyor mu?

Hocam tek seferlik kullanmam lazım silinebiliyor kolayca değil mi?

"Service_remove. CMD" dosyasını yönetici olarak çalıştırman yeterli. Ondan sonra normal bir şekilde silebilirsin.

Hocam şimdi indirdim Superonline 1I çalıştırmam yeterli mi? Mavi ekran yemem değil mi?

Hocam yapamıyorum anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı