Discord'a nasıl girilebilir?

849620

Picopat
Discord kullanan birisi değilim normalde. Ama ne var ne yok diye bir girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Değişik programlar kurmak istemiyorum DLC midir nedir, öyle şeylere de bulaşmak istemiyorum. VPN ile girebilir miyim? Hangi VPN ile girmeliyim ve bir de son olarak VPN kullanınca maillerini çalabiliyorlarmış öyle duydum. Bu doğru mu? Yani birazcık bundan da korkuyorum.

Tarayıcı mağazasına free VPN yaz mavi logolu olanı indir. Ondan kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım böylelikle giriş yapabilirsin.

Tarayıcı mağazasına free VPN yaz mavi logolu olanı indir. Ondan kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım böylelikle giriş yapabilirsin.
Gerek yok buna. Opera indirip built-in VPN'i kullanabilir. Hem zaten dediği gibi arada sırada giriyormuş o yüzden farklı tarayıcı kullanması sorun yaratmaz. Ne idiğü belirsiz ücretsiz VPN'ler yerine, Opera kullansın.

Opera'nın VPN'leri ne kadar güvenilir hocam. VPN sonuç olarak herkesi network sunucularına bağlıyor sızmak çok basit VPN'lere girmek istiyorsa Google tarayıcı kullanıyorsa dediğim yöntemden yapabilir.

VPN'den mail çalınması imkânsız'a yakındır.
"VPN" istiyorsan Proton VPN kullanın.

Hocam, tam adını yazar mısınız? Bir de hangi ülkeye bağlanıyorsunuz? Geçen Almanya'ya bağlandım bir tane VPN ile, Discord çalışmadı. Şimdi de denedim, böyle uyarı veriyor. Demin indirdiğim, en çok değerlendirilen Touch VPN. Abi hâlâ böyle oluyor, Amerika'ya ve Almanya'ya bağlandım, siteye ulaşılamıyor diyor. Bana tam VPN adı ve hangi ülkeye bağlanacağımı, ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

Opera'nın VPN'leri ne kadar güvenilir hocam. VPN sonuç olarak herkesi network sunucularına bağlıyor sızmak çok basit VPN'lere girmek istiyorsa Google tarayıcı kullanıyorsa dediğim yöntemden yapabilir.

Dosya Ekleri

• 1745145714211.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…