Rehber Discord'a VPN olmadan giriş yapmak

Dosyada dikkatimi çeken bir şey oldu WARP'ı tekrar çalışır hale getirdiğim için silmek istiyorum ancak silemiyorum çünkü dosya arkada çalışıyormuş yeniden başlatmak da işe yaramıyor görev yöneticisinde de gözükmüyor ve silinmeyen dosyada Bitcoin kodu var bunu nasıl silebiliriz bilgisi olan var mı tek bu dosya silinmiyor.

X86 X64 klasöründe WinDivert64.sys dosyası silinmiyor.

Eki Görüntüle 2326863
Şurada tarif edileni deneyebilirsiniz.

Teşekkürler oldu.

Dosyada dikkatimi çeken bir şey oldu WARP'ı tekrar çalışır hale getirdiğim için silmek istiyorum ancak silemiyorum çünkü dosya arkada çalışıyormuş yeniden başlatmak da işe yaramıyor görev yöneticisinde de gözükmüyor ve silinmeyen dosyada Bitcoin kodu var bunu nasıl silebiliriz bilgisi olan var mı tek bu dosya silinmiyor.

Eki Görüntüle 2326863
bende silemedim çözümü yokmu?

Eki Görüntüle 2326863

Güvenli modda çalıstırıp silebiliyorsun fakat silindiğince goodbyedpi hala calisir durumdaolur ku bilmiyorum biliyorsan soyleyebilir misin aktif goodbyedpi kullanıyorum fakat Bitcoin mine yapilmasini da istemem eger silince calismaya devam edecek ise sileceğim.

Eki Görüntüle 2326863
Service remove yapınca siliniyorda bu bitcoin madenciliği yapmıyor. Bildiğim kadarıyla adamın bitcoin adresi bu bağış için.

Dostum bu dosya donanımıma zarar veriyor mu çünkü goodbyedpi kullanmaya devam etmek istiyorum bir sıkıntı çıkaracak ise sileceğim.

Service remove yapınca siliniyorda bu Bitcoin madenciliği yapmıyor. Bildiğim kadarıyla adamın Bitcoin adresi bu bağış için.

Oh dostum içime su serptin sağ ol cansın.

Evet arkadaşlar doğru söylüyor. Bu adamın bitcoin adresi. Yani program sisteminize mining yaptırmıyor. Zaten işlemci ekran kartı kullanımının yükselmesi vb bir sorun olmadığını görev yöneticisinden anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı