Bir bilgisi olan var mı?Hocam -6 altında değer yaptığımda bütün sitelere girişlerim iptal oluyor riot games dahil. Daha güzel bir çözüm gerek, sadece browser girebiliyorum o da -6 ile.
Browser dediğim discord tarayıcı demek istedim. Onda da ses girdiğimde pingim 78 aşağısı olmuyor.
Hocam uygulamada çalışmıyor onu mu demek istediniz anlayamadım.Bir bilgisi olan var mı?
Goodbyedpi da çalışıyor hocam da sadece tarayıcıdan girebiliyorum.Hocam uygulamada çalışmıyor onu mu demek istediniz anlayamadım.
Hocam dns ayarladınız mı?Goodbyedpi da çalışıyor hocam da sadece tarayıcıdan girebiliyorum.
Ayarladım tabii ki de. Modem DNS bile ayarladım bizzat sitesinden.Hocam dns ayarladınız mı?
Hocam goodbyedpi yasal sorunlar oluşturabilir mi? Bir yerde öyle okudum, kullandığım için sorun yaşamak istemem.Verdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.
Virustotal
ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.
Zannetmiyorum. Yasa dışı sitelerde bir şey yapmadığınız sürece sorun olmaz.Hocam goodbyedpi yasal sorunlar oluşturabilir mi? Bir yerde öyle okudum, kullandığım için sorun yaşamak istemem.
olmadı kralVerdiğim linkten GoodbyeDPI indiriyoruz.
Virustotal
ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.