Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Düzgünce çalışıyor ama DNS değiştirmek istediğimde hiçbir siteye giriş yapamıyorum. Yandex DNS'ini silip 1.1.1.1 yazıyorum ve çalışmıyor.
DNS değiştirmek istediğinizde yalnızca IPv4 adresini değiştirerek bunu başaramazsınız. Tercih ettiğiniz DNS'in IPv4 adres ve portunu, daha sonra da IPv6 adres ve portunu ilgili yerlere yazarak DNS değiştirerek kullanım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca fork'un reposundaki açıklamada DNS Değiştirme başlığı altındaki bilgileri buraya da yapıştırayım:

Bu forktaki komut dosyalarında varsayılan olarak Yandex DNS kullanılmaktadır. Farklı bir DNS kullanmak için turkey_dnsredir.cmd ve service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyalarını herhangi bir metin düzenleyici ile düzenleyerek DNS ve port bilgilerini değiştirebilirsiniz. Eğer alternatif metod 1, 2 veya 6'yı kullanacaksanız, Windows 10 için buradan, Windows 11 için buradan bakarak Windows ayarlarında DNS'inizi tercih ettiğiniz bir DNS adresine çevirin (Tavsiye edilen: Yandex DNS - 77.88.8.8/77.88.8.1 , Cloudflare DNS - 1.1.1.1/1.0.0.1). Eğer alternatif metod 3, 4 veya 5'i kullanacaksanız ayrıca DNS ayarlamanıza gerek yok, çünkü alternatif metod 3, 4 ve 5'te önayarlı olarak Yandex DNS kullanılmaktayken; 1, 2 ve 6 numaralı alternatif metodlarda önayarlı DNS bulunmamaktadır.

Anladım o zaman alternatifleri denemem lazım oynadığım bir youn var black ops 6 bu yüzden sadece discord için bişey varmı diye sordum cunki kodların arasına sadece + add discord.com gibi bişey girip black ops 6 ya giren birini görmüştüm ondan sordum.
Yakında zapret'i Türkiye için forklayacağım. zapret'in çalışma mantığı bahsettiğiniz gibi whitelist şeklinde. Yalnızca listedeki domain ve IP'ler için çalışıyor.
Whitelist yöntemiyle çalışsa bile gerek GoodbyeDPI gerek zapret WinDivert kütüphanesini kullandığından ve Black Ops 6 ve Warzone gibi oyunların anti-hile yazılımları WinDivert'i (WinDivert sistem üzerinde bir hizmet olarak çalışır ve DPI bypass programlarının temelini oluşturur) bir tehdit olarak gördüğünden bu şekilde oyuna giriş yapabilmek de mümkün olmayacaktır.

DNS değiştirmek istediğinizde yalnızca IPv4 adresini değiştirerek bunu başaramazsınız. Tercih ettiğiniz DNS'in IPv4 adres ve portunu, daha sonra da IPv6 adres ve portunu ilgili yerlere yazarak DNS değiştirerek kullanım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Fork'un reposundaki açıklamada DNS değiştirme başlığı altındaki bilgileri buraya da yapıştırayım:

Bu forktaki komut dosyalarında varsayılan olarak Yandex DNS kullanılmaktadır. Farklı bir DNS kullanmak için turkey_dnsredir. CMD ve service_install_dnsredir_turkey. CMD dosyalarını herhangi bir metin düzenleyici ile düzenleyerek DNS ve port bilgilerini değiştirebilirsiniz. Eğer alternatif metot 1, 2 veya 6'yı kullanacaksanız, Windows 10 için buradan, Windows 11 için buradan bakarak Windows ayarlarında DNS'inizi tercih ettiğiniz bir DNS adresine çevirin (tavsiye edilen: Yandex DNS - 77.88.8.8/77.88.8.1, Cloudflare DNS - 1.1.1.1/1.0.0.1). eğer alternatif metot 3, 4 veya 5'i kullanacaksanız ayrıca DNS ayarlamanıza gerek yok, çünkü alternatif metot 3, 4 ve 5'te önayarlı olarak Yandex DNS kullanılmaktayken; 1, 2 ve 6 numaralı alternatif metodlarda önayarlı DNS bulunmamaktadır.

Yakında Zapret'i Türkiye için forklayacağım. Zapret'in çalışma mantığı bahsettiğiniz gibi whitelist şeklinde. Yalnızca listedeki domain ve IP'ler için çalışıyor.
Whitelist yöntemiyle çalışsa bile gerek GoodbyeDPI gerek zapret windivert kütüphanesini kullandığından ve Black Ops 6 ve Warzone gibi oyunların anti-hile yazılımları Windivert'i (windivert sistem üzerinde bir hizmet olarak çalışır ve DPI bypass programlarının temelini oluşturur) bir tehdit olarak gördüğünden bu şekilde oyuna giriş yapabilmek de mümkün olmayacaktır.

Anladım en yakın zamanda yeni projeyi beklıyorum ne zaman yayınlarsın? Releases · Flowseal/zapret-discord-youtube
bunu gibi bişeymi ?

Evet buradan forklamayı düşünüyorum ama şimdilik Discord'a tarayıcıdan erişip uygulamadan erişemeyenler için ve Roblox'a giriş için test ettiğimizde olumsuz sonuçlar elde ediyoruz maalesef.
Bosver robuxsu knk dc lazım bize robuxsa girmeye calısanlar kucuk cocuklar zaten dc lazım bize plase .

kesinlikle tavsiye etmiyorum. evet dc'ye girdi fakat 6 olan pingim 30'a cıktı ve cs'go oyununa giremiyorum. bahsediği şekilde uygulamayı kaldırdığım zaman kesinlikle kalmıyor.
modemi resetlemek istedim bu sefer de reset tusu calısmıyor. ugras dur şimdi!!

Modemi resetlemek için fiziksel bir işleme gerek yok
kesinlikle tavsiye etmiyorum. evet dc'ye girdi fakat 6 olan pingim 30'a cıktı ve cs'go oyununa giremiyorum. bahsediği şekilde uygulamayı kaldırdığım zaman kesinlikle kalmıyor.
Ayrıca modemi sıfırlamana da gerek yok beni oku kısmını okuduysan geri kaldırabiliyorsun.

Modemi resetlemek için fiziksel bir işleme gerek yok

Ayrıca modemi sıfırlamana da gerek yok beni oku kısmını okuduysan geri kaldırabiliyorsun.

Sanırım türkceniz biraz kısıtlı. Yönetici olarak calısıtırıp remove dosyasına tıklayıp calıstırdım. Hala kalkmadı. Hala sitelere girebiliyorum ve DC acılıyor. Modem de resetlenmıyor musterı hızmetlerı modem musterı hızmetlerını arayın dıyor. Evde sinir krizi geciriyorum şu an

Birincisi DNS değiştirmek ping değerlerinizi gözle görünür şekilde değiştirmez. İkincisi CS:GO ve CS2'ye erişim sağlanıyor hiçbir doğrulanmış rapor CS oyunlarına giriş yapılamadığını doğrulamadı. Üçüncüsü bilgisayarınıza kurduğunuz bir program modeminize etki etmez.
Hizmeti kaldırmak için yazdığım onlarca bilgilendirmeyi de okuduğunuzu sanmıyorum. Lütfen bilgisayar kullanmayı öğrenin.

Sanırım türkceniz biraz kısıtlı. Yönetici olarak calısıtırıp remove dosyasına tıklayıp calıstırdım. Hala kalkmadı. Hala sitelere girebiliyorum ve DC acılıyor. Modem de resetlenmıyor musterı hızmetlerı modem musterı hızmetlerını arayın dıyor. Evde sinir krizi geciriyorum şu an
Koooolay gelsin kardeşim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı