Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Oyun localde çalışıp sunucuya paket gönderdiği için GoodbyeDPI kullanırken sorun olabileceğinden bahsettiler aslında kesin bir öngürü yok ama hesaplarım çok fazlasıyla değerli bu sebeple kaybetmek istemem. teşekkürler yine de

Hocam çok teşekkürler ellerine sağlık ama Xbox Call of Duty Warzone BO6 da komutu aktif edince oyun açılmıyor bu sefer Discord çalışıyor komutu kapatınca oyun açılıyor bu sefer Discord gidiyor yardım eder misin?

dns ayarları kayıt edilemedi diyor. neden oyle der ne yapmam gerek acaba?
Ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha kolay yardımcı olurum.

PUBG, CoD Warzone, CoD Black Ops 6 gibi oyunların anti-hile yazılımları GoodbyeDPI'ı hile olarak algılıyor. Bu konuda anti-hile yazılımlarını yaratan şirketlere gerekli raporlar gönderilmiş ancak hala sonuç alınamamış.
İlerleyen zamanlarda umuyorum ki whitelistlerine GoodbyeDPI ve WinDivert kütüphanesi eklenir.

Şimdilik GoodbyeDPI'ı service_remove.cmd ile kaldırmadan bu oyunlara giriş yapabilmek için bilgisayarınızda cmd açıp sırasıyla

Kod:
sc stop GoodbyeDPI
sc stop WinDivert1.4
sc stop WinDivert

satırlarını yazıp Enter tuşuna basarak geçici olarak durdurabilirsiniz.
Hizmetler durdurulduktan sonra ve oyundan çıktıktan sonra GoodbyeDPI açıp Discord'a tekrar erişmek için sırasıyla cmd'ye

Kod:
sc start GoodbyeDPI
sc start WinDivert1.4
sc start WinDivert

satırlarını yazarak hizmeti tekrar başlatabilirsiniz.

GoodbyeDPI devre dışı iken oyuna girip oyuna girince GoodbyeDPI'ı tekrar aktifleştirerek Discord'a girmeyi deneyebilirsiniz ancak hizmetleri başlattığınızda anti-hile yazılımı sizi oyundan atabilir.
Hizmeti yeniden başlatmadan girebilirsiniz.
Bu sayede hizmeti kaldırmamış olacaksınız ve bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda hizmet tekrar çalışıyor olacak

Hocam çok özel değil ise oyunun ismini yazabilir misiniz ?

Hocam türk telekom kullanıyorum goodbyedpi açtıktan sonra discorda girebiliyorum fakat robloxa giremiyorum böyle bir hata alıyorum sebebi nedir?

Bazı kullanıcılar Microsoft Store'dan indirme yapıldığında oyuna girebildiğini söylemişti. Bir deneyin isterseniz.

Hocam FixNet kullanıyorum ve hangi alternatif olsun global olan GoodbyeDPI olsun sizin paylaştığınız adres olsun her şeyi denedim DNS'im Cloudflare DNS'i fakat hiçbir türlü uygulamaya giremiyorum bilgisayarımda sadece Windows Defender var ekstra olarak hiçbir antivirüs yok bunun için konu bile açtım ne yaptıysam Discord'u açamıyorum ne yapmam gerek?

Hocam bu versiyon Kaspersky ile düzgün çalışıyor mu?

Ben hiç anlamadım AnyDesk üzerinden yardım edebilecek var mı? İnternetim Türk Telekom.

Faydalı konu, eğer daha basit bir versiyonu istiyorsanız derlediğim bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• RSDNS.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
GUI versiyonu yazmayı ben de çok düşündüm ancak kullanıcılarda çok fazla şüphe oluşturduğundan ve bir çoğu sıcak bakmadığından vazgeçtim. Paylaştığınız yazılımın açık kaynak kodlu olmaması da insanları kullanmaktan alı koyacaktır benim fikrimce. Ama yine de kullanımı kolaylaştırması açısından güzel bir çaba.

Hocam bu versiyon Kaspersky ile düzgün çalışıyor mu?
Maalesef. Kaspersky gerek küresel sürüm gerek Türkiye sürümünü engelliyor.

DNS'inizi Yandex DNS olarak ayarlayıp tekrar denemenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…