Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

superonline

Hocam bu sorun genelde Superonline kullanıcıları arasında yaşanıyor.
"Superonline Alternatif Yöntemleri" başlığı altındaki yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.
Muhtemelen Discord'a tarayıcı üzerinden girebiliyorken uygulamada açamıyorsunuz.
Bunun net bir çözümü yok ancak bahsettiğim başlıktaki çözümleri deneybilirsiniz.

hepsini denedim ancak olmadı yinede teşekkür ederim

Merhaba, hocam GoodbyeDPI'da aynı işe yaramıyor mu ben bir değişiklik göremedim?

GoodbyeDPI ile Roblox girince "HttpError: SslConnectFail" hatası veriyor​

Merhaba, hocam GoodbyeDPI'da aynı işe yaramıyor mu ben bir değişiklik göremedim?
Zaten globalinden forklayıp, Türkçe ve detaylı bir README.md dosyası yazıp, .cmd dosyalarındaki metodları düzenleyip Türk ISS'leri için en düzgün metodları derledim.
Global versiyonu çalışıyorsa buna gerek kalmıyor ancak bazı arkadaşlarımız global versiyonun çalışmadığını belirttiğinden bu projeyi paylaştım.

GoodbyeDPI ile Roblox girince "HttpError: SslConnectFail" hatası veriyor​

Alternatif metodu denemenizi tavsiye ederim, eğer alternatif metodla kurulum yaptıysanız asıl versiyonu deneyin.

Dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
Dosyayı kapatıp yeniden deneyin
WinDivert64.sys
Dosya Açıklamas: The WinDivert 2.2 driver [URL: https://rearypt.org/windivert.html] [Bitcoin: 1C5vZVSbizleZBydTufm4LA2cw8fc
Şirket: Basil
Dosya sürümü: 20.00
Oluşturma tarih: 25.10.2024 22:21 Boyut: 89.9 KB
bu nedir acaba insanlara neler indirtiyorsunuz?

Dostum benim bu projenin tamamı açık kaynak kodlu linkini verdiğim repodan inceleyebilirsin yüzlerce kişi de inceleyip güvenli olduğuna kanaat getirdi, istemiyorsan da kullanmazsın üslubuna dikkat et lütfen.
WinDivert64.sys ve WinDivert.dll dosyalarının nasıl silinebileceğini de konuda anlattım bu kadar telaşa kapıldıysan ve güvenemiyorsan uzak durabilirsin. Kaldı ki VirusTotal ile de bu dosyaları taratabilirsin.
Çevrendeki insanlarla iletişimini geliştirmeni tavsiye ederim.

Hocam bu programı okuldaki tahtalar için kullanırsak erişim engelini de atlatabilir miyiz yoksa o sertifika ile ilgili bir sorun mu?

Hocam bu programı okuldaki tahtalar için kullanırsak erişim engelini de atlatabilir miyiz yoksa o sertifika ile ilgili bir sorun mu?
Hocam denemeden bilemeyiz okuldaki internet ağlarının ne yöntemle web sitelerine girişi engellediğini bilemediğimden yorum yapamıyorum ama çalışabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…