Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Alternatif her ikisini de DNS 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 ile denedim aynı durum.
Antivirüs programınız bulunuyor mu ve aktif mi ?

Yeni güncelleme ile otomatik yönetici izni kontrolü eklendi. Hata ile karşılaşanlar geri bildirimde bulunursa sevinirim. Releases sayfasından yeni halini indirebilirsiniz. (kaya51 ve scropoolISreal isimli kullanıcılara teşekkürler.)

Çağrı hocam merhaba. Projeyi başlattığınız günden beri kullanıyorum, tüm yakın çevreme + yayıncılara kullandırtıyorum. Sanırsam Githubda yeni bir sürümünü çıkarmışsınız. Bir çok kişide çalışır hale gelmiş bir sürümü mü acaba bu ?

Çağrı hocam merhaba. Projeyi başlattığınız günden beri kullanıyorum, tüm yakın çevreme + yayıncılara kullandırtıyorum. Sanırsam Githubda yeni bir sürümünü çıkarmışsınız. Bir çok kişide çalışır hale gelmiş bir sürümü mü acaba bu ?
Hocam Superonline kullanan kişilerin bir kısmı hala çalıştıramıyor olsa da Superonline'da çalıştığına dair geribildirimde bulunan da bir çok kullanıcı var. Diğer sağlayıcılarda ise büyük oranda çalışıyor.

ben superonline kullanıyorum ama dc ye girince güncelleme kontrolunde kalıyor

herhangi bi ayar mı yapmam gerekiyor

ben superonline kullanıyorum ama dc ye girince güncelleme kontrolunde kalıyor

herhangi bi ayar mı yapmam gerekiyor
Hocam Windows ayarlarından DNS değiştirin, antivirüs programı kullanıyorsanız onu kapatarak deneyin. Alternatif metodları deneyin. Bunlar da olmazsa son başlıkta anlattığım diğer çözüm yollarını deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı