Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

saolun hocam ama galiba sizin uygulamanız ile ilgili değil bütün cihazlarımda açılmamaya başladı

istediğiniz resim bu mu?
Hiçbir cihazınızda ilgili web sitesi açılmıyorsa modem/router'ınızdan kaynaklı bir sorun olabilir. PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız modem arayüzünden (Genellike 192.168.1.1 adresinden erişilir) modeminizi sıfırlayarak çözüm sağlayabilirsiniz. PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız internet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Modem marka ve modeli yazarsanız takip edebileceğiniz sıfırlama rehberini sizinle paylaşabilirim.

Hiçbir cihazınızda ilgili web sitesi açılmıyorsa modem/router'ınızdan kaynaklı bir sorun olabilir. PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız modem arayüzünden (Genellike 192.168.1.1 adresinden erişilir) modeminizi sıfırlayarak çözüm sağlayabilirsiniz. PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız internet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Modem marka ve modeli yazarsanız takip edebileceğiniz sıfırlama rehberini sizinle paylaşabilirim.
hocam şuan arayüzü açtım,ss atıcam ama bunlar benim açımdan bir sıkıntı yapar mı
1751831929177.png

hocam şuan arayüzü açtım,ss atıcam ama bunlar benim açımdan bir sıkıntı yapar mı Eki Görüntüle 2529271
Hayır, gizli bir bilgi bulunmaz. Şifreleriniz de yıldızla gösterilir zaten.
Eğer sıfırlama işlemi yapmak isterseniz Sistem Araçları > Fabrika Ayarlarına Geri Dön yaptıktan sonra bu rehberi kullanarak:
tekrar kurulum yapabilirsiniz.
Not: 192.168.1.1 adresine sıfırlamadan sonra erişebilmek için Ethernet kablosu kullanmanız gerekebilir.

Hayır, gizli bir bilgi bulunmaz. Şifreleriniz de yıldızla gösterilir zaten.
Eğer sıfırlama işlemi yapmak isterseniz Sistem Araçları > Fabrika Ayarlarına Geri Dön yaptıktan sonra bu rehberi kullanarak:
tekrar kurulum yapabilirsiniz.
Not: 192.168.1.1 adresine sıfırlamadan sonra erişebilmek için Ethernet kablosu kullanmanız gerekebilir.
malesef reis açılmıyor vpnsiz hala

@cagritaskn Hocam superonline kullanıyorum. Bilgisayarıma format attım önceden çalışan DPI şu an çalışmıyor görseldeki haliyle kalıyor. Tüm alternatifleri denedim ne yapabilirim? Güvenli internet kapalı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-24 150204.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-24 150204.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı