Discord'da adres söylendi

Yahu hocam adamlar trafik datalarını sızdırdık diye paylaşım yapar mı bu haberlerin olması için sızdırmayı yapan çocuk veya adamların gazetecilere röportaj vermesi gerekiyor son MERNİS haberlerinde öyle olmuştu.

Yahu hocam kanallar tekrardan kuruluyor sürekli zaten sürekli aynı kanallarda durmuyorlar ICQ gibi yerlerde dönüyor bu işlerin arka planı Telegram'da değil.
Hocam valla hackledim diye paylaşan da oluyor paylaşmayanda ve bir siber güvenlik uzmanına sordum böyle bir duyum almadığını söyledi ama olabilir dedi.

Yahu hocam adamlar trafik datalarını sızdırdık diye paylaşım yapar mı bu haberlerin olması için sızdırmayı yapan çocuk veya adamların gazetecilere röportaj vermesi gerekiyor son MERNİS haberlerinde öyle olmuştu.

Yahu hocam kanallar tekrardan kuruluyor sürekli zaten sürekli aynı kanallarda durmuyorlar ICQ gibi yerlerde dönüyor bu işlerin arka planı Telegram'da değil.
An itibariyle tespit ettim hacklenmiş egm hocam.

Illegalplatform'da hackerdede1 tarafindan paylasildi ve tum forumlara yayildi. Yayilmasinda onemli role sahip olan ucubeler.net forumu ve darbeturks forumunda yayildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Discord'da dolaşırken birisiyle uzun uzun konusup dost olduk sonra bana "ressifice Online"ı indirsene dedi bende indirdim aniden dedi ki sen çanakkelde oturuyorsun. Açık adres degil sadece ili söyledi. Bende hayır filan dedim. PC'me virus bulasmıs olma ihtimali var degil mi?

IP adresden hacker olduğunu sanan küçük mehmettir.

Son düzenleme:
Seneler önce değil. Sürekli sızıntı oluyor. Mernis sızıntısı ilk olduğunda rus asıllı bir grup bunu bir web sitesi olarak açtı ve dalga geçer gibi bir daha sızıntı olmaması için deve tavsiyelerde bulunup eksikleri belirtti.
sızıntı ilk olduğunda illegalplatform isimli bir forumda paylaşıldı

Arkadaşlar merhaba. "Ressifice" isimli oyunun geliştiricisiyim. Oyunu, 2021'de birkaç arkadaşım ile beraber geliştirip Steam platformu üzerinden yayınladık. Oyunun herhangi bir şekilde Steam dışında satışı veya erişimi bulunmamakta. Konu sahibi arkadaşı dolandıran siteyi ekip olarak fark ettiğimizde, konu ile alakalı aksiyon almaları için dolandırıcıların kullandığı hosting servisine mail yolu ile ulaşmayı denedik. Oyunumuz pek ilgi çekmediği için ve istediğimiz rakamlara ulaşmadığı için, birkaç ayda bir periyodik olarak arama motorlarında oyunumuzun ismini aratıyoruz. Bu sitenin varlığından da o şekilde haberimiz oldu.

Bu süreçte yurt dışında olduğum için alabileceğim tek aksiyon hosting servislerine mail atmaktı. Geri herhangi bir dönüş alamadık. Maalesef ki doğal bir şekilde mağdur olmuşsunuz. Garip ibr şekilde bizim oyunumuzun ismini, Steam ekran görüntülerini kullanarak sahte bir site oluşturmuşlar. Hosting servislerinin ismini vermek problem olur mu bilmediğim için gizli tutuyorum şimdilik. Tekrar oyunumuzun ismini arattığımda da bu konu başlığına denk geldim ve bilgilendirmek istedim.
1729261777430.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı