Discord'da arkadaşlarım grupta çok yazınca moralim bozuluyor

Archermen

Centipat
Arkadaşlar biliyorum belki dalga geçeceksiniz ama böyle bir sorunum var. Size garip gelecek ama maalesef. Bir yere gidiyorum bu sene LGS senem hatta bu problem beni çok büyük etkiliyor. Onlara çok yazmayın diyorum yazmıyorlar ama onları da zorlamış gibi oluyorum. Onun haricinde başka ne çözüm önerileriniz vardır?

Arkadaşlar biliyorum belki dalga geçeceksiniz ama böyle bir sorunum var. Size garip gelecek ama maalesef. Bir yere gidiyorum bu sene LGS senem hatta bu problem beni çok büyük etkiliyor. Onlara çok yazmayın diyorum yazmıyorlar ama onları da zorlamış gibi oluyorum. Onun haricinde başka ne çözüm önerileriniz vardır?

Ne rahatsız ediyor acaba? Eğer bildirim ise rahatsız etmeyine al bildirim gelmez.

Diyecek bir şey bulamadım hocam.

Yok hocam nasıl anlatsam. Psikolojik gibi bensiz çok eğleniyorlar. Yemekten gelip bakıyorum 512 mesaj var. Ne demek istediğimi az çok anlamışınızdır.

Sensiz eğlenebilirler, eğer sen de şu an onlara katılırsan puanın kötü gelirse eğlencenin anlamı kalmaz. Güzel bir puan alıp sabahlara kadar keyifle eğlenmek varken kötü bir puan ile eğlenmeye çalışmak ister misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı