Discord'da bütün kişisel bilgilerim ele geçirilmiş

medzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim geçmiş olsun bu durumlar artık normalleşti her veledin elinde bedava 3.5 davetlik paneller var isim soy isim yaşadığı yeri yazıyorlar her bilgileri öğreniyorlar ama ailene bildir bunu.

Gidin siber suçlara şikayet edin,onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok zaten. Maksimum evinize polis yollarlar asılsız ihbar olduğu ortaya çıkar dosya kapanır. Bunu yapan kişiler 14-15 yaşlarında ergen kişiler,anlayacağınız boş beleş insanlar.

Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?
Yasal olarak bir şeyler yapabilirsiniz ama gereksiz, çünkü dosyalar biriktiği için yıllarca sürecek ve pek bir sonuç çıkmayacak. Çünkü artık bu tarz veriler herkesin elinde var, ben bile kısa bir araştırma ile 101 Milyon insanın verisinin olduğu dosyaya ulaştım ve kendi isim soy isimim üzerinden TC kimlik anne baba TC doğum tarihi vs. görebiliyorum. Çoluk çocuk bile bunlara sahip. Görmezden gelebilirsiniz zaten en fazla tehdit için almıştır hiçbir şey yapamaz.

Bir şey olmaz. Bana her gün atıyorlar. 15 TL’ye panel alıyorlar bir WEB sitesi, oradan herkesin bilgilerini buluyorlar artık bu durum normalleşti. Bir şey yapamazlar, endişelenmene gerek yok.

Dostum çok normal. Bu forumdaki herkesin T.C.'sini uğraşsam bulurum aslında. Ama uğraşmıyorum. Zaten bulsa bile bir şey yapamaz sadece seni tehdit ediyor. Sen de gerekmedikçe sanalda gerçek ismini kullanma eğer soruyorlarsa hayır de eğer zorlarlarsa sahte isim ver. Dediğim gibi normalleşti bu durum artık.

Bir şey yapamaz diyenlere inanma, veletse bir şey yapamaz. Bu haltlara girmediysen bir şey olmaz yani, benim Valorant'tan tanıştığım bir abi bu büyük communitylerin yöneticisi çıktı. Ne yaptıklarını anlattı bana nasıl yaptıklarını, hatta büyük community yöneticilerini mernislerden nasıl sildiklerini atattv44 tarafından ve anonim olduklarını söyledi. Bu çocuk sana neden takmıştı? Bir de Discord'tan hiçbir şey bulamaz Max gider hesap eklerine bakar Spotify Instagram gibi onlardan bulmuştur seni ya da arkadaşın seni trollüyordur. Discord ekin yoksa arkadaşlığını gözden geçir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı