Yasal olarak bir şeyler yapabilirsiniz ama gereksiz, çünkü dosyalar biriktiği için yıllarca sürecek ve pek bir sonuç çıkmayacak. Çünkü artık bu tarz veriler herkesin elinde var, ben bile kısa bir araştırma ile 101 Milyon insanın verisinin olduğu dosyaya ulaştım ve kendi isim soy isimim üzerinden TC kimlik anne baba TC doğum tarihi vs. görebiliyorum. Çoluk çocuk bile bunlara sahip. Görmezden gelebilirsiniz zaten en fazla tehdit için almıştır hiçbir şey yapamaz.Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?
Bir şey olmaz. Bana her gün atıyorlar. 15 TL’ye panel alıyorlar bir WEB sitesi, oradan herkesin bilgilerini buluyorlar artık bu durum normalleşti. Bir şey yapamazlar, endişelenmene gerek yok.Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?
Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?
Merhaba, bir kişi kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Benim, annemin ve babamın T.C.'sine kadar ekran görüntüsünü atmış arkadaşıma, Discord üzerinden. Bu konuda ne yapılabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.