Discord'da mikrofondan ses alınmıyor

Laptop kullanıyorum kendi mikrofonu ses ayarlarını sıfırladım izinlerde sorun olsa düzelirdi bence

Aygıt Yöneticisi'nden mikrofonu kaldırıp donanım değişikliklerini tara diyerek yeniden ekle.

Giriş ve çıkış aygıtlarını kullandığınız mikrofon ve kulaklık olarak seçmeniz gerekiyor. Defaultta kalmasın.
1680274588086.png Yine aynı maalesef.

Öncelikle discord ses ayarlarını sıfırlayın.
Bunu ayarlar-ses sekmesinden en aşağıdaki butonla resetleyerek yapabilirsiniz. Olmazsa tekrar yazın devam edelim.

Dediğim gibi laptop kullanıyorum ustam herhangi bir ek bir şey kullanmıyorum laptopun kendi mikrofonu

Maalesef yine aynı

Başka bir ses uygulaması üzerinden mikrofonu test eder misiniz?

Wpdan birine ses attım orda da ses kaydetmiyor sanırım sorun dc kaynaklı değil

Başka bir ses uygulaması üzerinden mikrofonu test eder misiniz?
Şu an denedim evet sanırım sorun sistemle alakalı

Öncelikle discord ses ayarlarını sıfırlayın.
Bunu ayarlar-ses sekmesinden en aşağıdaki butonla resetleyerek yapabilirsiniz. Olmazsa tekrar yazın devam edelim.
Onu denedim evet, olmuyor maalesef.

Laptopta mikrofonu devre dışı bırakmak için kısayol tuşları oluyor. FN tuşu ile birlikte tekrardan kısayolu kullanarak aktif hale getirebilirsiniz. Bu da bir ihtimal.

Laptopta mikrofonu devre dışı bırakmak için kısayol tuşları oluyor. FN tuşu ile birlikte tekrardan kısayolu kullanarak aktif hale getirebilirsiniz. Bu da bir ihtimal.

Eki Görüntüle 1721792

Şu anda kullanılıyor diyor aktif mikrofonum.

Sabaha karşı 6'da bir sorun yoktu kapattım uyudum şu an niye böyle oldu ya

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1721792Şu anda kullanılıyor diyor aktif mikrofonum.

Sabaha karşı 6da bir sorun yoktu kapattım uyudum şu an niye böyle oldu ya
Hacım bu fotoğrafı sil, bilgisayar sahibinin bilgilerini gizleyip tekrar yükle. Aksi taktirde ceza alabilirsin başkasının bilgilerini paylaşmaktan. Kullanılıyor yazması mikrofonun aktif olduğunu göstermiyor. Dediğim gibi kısayol tuşlarını kontrol et ve denetim masasından ses ayarlarına girerek sorun çözme sekmesinden yardım almaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı