Discord'da rastgele kişi nasıl ismi doğru bildi?

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 3 gün önce bir arkadaşla oyundan tanıştık. DC ekledik MC oynuyorduk sonra bir gün bana adın ne dedi bende ona yalandan Murat dedim. O da bana inanmadı ve dedi ki yalan atma dedi bende niye ki dedim. O da dedi ki asıl adın yavuz dedi. Tek sıkıntı ben o Discord hesabımda ondan başka hiçbir arkadaşım yoktu hatta ilk tanıştığımız gün o bana dedi DC kur DC eklim diye hiçbir sunucuda bile değildim. Peki bunu nasıl buldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bundan 3 gün önce bir arkadaşla oyundan tanıştık. DC ekledik MC oynuyorduk sonra bir gün bana adın ne dedi bende ona yalandan Murat dedim. O da bana inanmadı ve dedi ki yalan atma dedi bende niye ki dedim. O da dedi ki asıl adın yavuz dedi. Tek sıkıntı ben o Discord hesabımda ondan başka hiçbir arkadaşım yoktu hatta ilk tanıştığımız gün o bana dedi DC kur DC eklim diye hiçbir sunucuda bile değildim. Peki bunu nasıl buldu?
Discord adından öğrenmiştir?

MİT ajanı değilsen çok kafaya takma bilgiler ortada geziyor zaten engelle geç

Discord'a hesap bağladıysan ve görünür yaptıysan belki ordan bir yerden bulmuştur.

Oynadigin oyunda ismin olabilir mi ? Veya ismin Yavuz'a benzer bir lakapsa (yavo vb
) anlamış olabilir veya sesteyken sen fark etmemissindir ama arkada ailenden veya herhangi biri sana seslenmistir her şey olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı