Discord'da şakasına 10 yaşındayım denildikten sonra hesap devre dışı bırakıldı

Aktif derken normalde de değillerdi açıkken ondan bahsettim yanlış anlamayın arkadaşlar ben de bir sorun olmuştu Discord için bakmamışlardı bile.

Discord'un desteği berbat maalesef. Bundan sonra da şakasını yapmayın. Bazı kişiler, karşı tarafa 13'ün altında rakam söyletip sonra yaşını soruyor. Mesajı o şekilde düzenleyip rapor ediyor. Discord'un yaş sınırı 13, 13 yaş altındakiler Discord kullanamaz.

Sadece beklemekten başka hiçbir şey gelmiyor hocam.

Evet de hesabımda önemli şeyler var ondan dolayı telaşlıyım.

Discord'un desteği berbat maalesef. Bundan sonra da şakasını yapmayın. Bazı kişiler, karşı tarafa 13'ün altında rakam söyletip sonra yaşını soruyor. Mesajı o şekilde düzenleyip rapor ediyor. Discord'un yaş sınırı 13, 13 yaş altındakiler Discord kullanamaz.

Ben 13 yaşından büyüğüm zaten yaşım 15.

@Umut Fire, Discord yaşın kaç sorusuna 13'den altının cevap verenlerin hesabını, sorgusuz sualsiz kapatıyor.

Evet de hesabımda önemli şeyler var ondan dolayı telaşlıyım.

Ben 13 yaşından büyüğüm zaten yaşım 15.

Şakasını yaptığınız için hocam engellemişler sizi rapor edip. Hani kimlik falan isterler resmen doğrulamak için hesabınızı ama Discord desteği vasat.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 yıldır Discord kullanıyorum bir sunucuda şakasına yaşım 10 dedim ve bazı kişiler beni raporlamış. Discord hesabım askıya alındı hesabım açılır mı? Gerekli bilgileri verdim Discord'dan hala daha bir geri dönüş yok.
biz bi adamı 7 yaşindayim dedi diye banlatmıştık öyle baitleyip insan banlatabiliyorsun çok kolay geri dönüşü de yok diye biliyorum kimliğinizi falan atmazsanız discorda

Şakasını yaptığınız için hocam engellemişler sizi rapor edip. Hani kimlik falan isterler resmen doğrulamak için hesabınızı ama Discord desteği vasat.

Dün mail geldi zaten yaşını doğrulamak için kimliğimi yüzümü doğum tarihimi vs. onları yaptım şu an 16-17 saat oldu daha da bir geri dönüş yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı