Discord'da tehdit edilmek

EmreKaya34

Decapat
Daha fazla  
Birisi beni tehdit ediyor diyor. T.C.'mi atiyorlar ,ailemi ariyorlar. ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi beni tehdit ediyor diyor. T.C.'mi atiyorlar ,ailemi ariyorlar. ne yapmam gerek?
Discord sunucularında sorgu panelleri var yani isim soyisim girdikten sonra sülalene kadar verileri çıkarıyorlar, birinin bu duruma el atması gerekiyor. Soruna gelirsek neden tehtid ediliyorsun? Eğer durduk yere ise hiç bir şey yapamaz, genelde öyle panelciler ergen kitle oluyor.

Şöyle örnek vereyim hatta. Charmın kimliğini attı adamın biri bana küfrettim moderatöre söyledim daha da gelmedi birşey arkadaş olmayanlardan mesaj açık olmasına rağmen. Korkmayın bişey olmaz.

Bir şey çıkmaz Discord ip vermiyor.
hocam tehtid eden kişi whatsappdanda etti kişi ünlü hepiniz taniyorsunuzdur elimde kanıt var

CİMER'e şikayet edin
hocam teblikah falan gelirmi?

Discord sunucularında sorgu panelleri var yani isim soyisim girdikten sonra sülalene kadar verileri çıkarıyorlar, birinin bu duruma el atması gerekiyor. Soruna gelirsek neden tehtid ediliyorsun? Eğer durduk yere ise hiç bir şey yapamaz, genelde öyle panelciler ergen kitle oluyor.
hocam işlerini yapmadım diye :)

CİMER'e şikayet edin
cimerden kağıt gelirmi evime?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı