Discord'da tehdit edilmek

Yardım edin bana da bulaşıyorlar paramı istiyorlar ilimi bilerek yanlış verdim ama doğum tarihimi ismimi soyadımı biliyorlar çok korkuyorum yardım edin nasıl kurtulabilirim bu dingillerden

Dava edemiyorum yaşım 18'den küçük.

Yardım edin bana da bulaşıyorlar paramı istiyorlar ilimi bilerek yanlış verdim ama doğum tarihimi ismimi soyadımı biliyorlar çok korkuyorum yardım edin nasıl kurtulabilirim bu dingillerden

Kardeşim engelle kurtul. Senin adına ne kredi çekebilir ne dolandırabilir. Ailene de bildirirsen savcılığa suç duyurusunda bulunabilir, fakat pek bir şeye yaramaz. En iyisi engelle. Ama rahat olabilirsin senin adına hiç bir işlem yapamaz.

Yardım edin bana da bulaşıyorlar paramı istiyorlar ilimi bilerek yanlış verdim ama doğum tarihimi ismimi soyadımı biliyorlar çok korkuyorum yardım edin nasıl kurtulabilirim bu dingillerden.

Kardeşim korkmanı gerektirecek bir şey yok merak etme isim soy isim doğum tarihi falan bulmak her panelde var onlarlada hiçbir şey yapamazlar bende bir tane panele girmiştim bir defalık matematik öğretmenimin babasının bile T.C.'sini bulmuştum ama hiçbir şey yapılmıyor bunlar ile çoluk çocuk işi engelle geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı