Discord'da yaka mikrofonu kullanılır mı?

Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi Discord'da yaka mikrofonu kullanılır mı? Bütçem sıkıntılı bütçem: 100 TL varsa böyle bir fiyat yazarsanız sevinirim. Zorlarsam 200.

Kanka kullanan var yaka mikrofonu öneremeyeceğim ama kullanılır 2.el mikrofon da bulabilirsin 200 TL'ye zorlarsan.

Bilgisayarda kullanmam gerekiyor.

En ucuz link atarsanız sevinirim.

Bilgisayarda kullanacaksınız zaten attığım programdan telefonunuzu mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz.

Zamanında bunu kullanıyordum sonra evdeki PlayStation kumandasında mikrofon olduğu aklıma geldi onu kullandım. 😀 evde DualSense varsa onu kullanabilirsiniz.

Ben de kullandım zamanında kulaklıgın mikrofonu bozulmustu sonra kendim tamir ettim hallettim.

Nasıl yani bilgisayarı telefona mı bağlayıp kullanıyorum detaylıca anlatır mısınız?

WO Mic'i hem PC'nize hem de telefonunuza indiriyorsunuz sonra telefonunuzdan açıp (PC ve telefon aynı internete bağlıyken) aktifleştiryorsunuz ekranda IP çıkıyor onu PC'deki uygulamaya girip bağlıyorsunuz telefonunuz mikrofon oluyor.

Hocam attiğim linke yazıyor zaten bilgisayara programı kuruyorsunuz kablo ile veya Wi-Fi üzerinden oluyor galiba telefonu baglıyorsunuz telefonu da sesinizin güzel duyulabileceği bir yere koyuyorsunuz kullanıyorsunuz linke tıklayıp incelerseniz detaylı göreceksiniz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı