Discord'da yayın açınca internet hızı düşüyor

Berkay Keleş

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
231
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Discord'da arkadaşlarımla birlikteyken yayın açınca oyunda inanılmaz laglanıyorum, sesim bozuluyor ve yayın çok kalitesiz oluyor. Uploadı 0.5 olan arkadaşım açtığında bile böyle bir sorun yaşamıyor sorun nedir?
14 download 2 upload hızına sahibim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşım bence biraz sallıyor gibisin. Özellikle 0.5 upload olan arkadaşının yayın açıp aynı anda oyun oynuyor konusunda :) Yani bant genişliğin malesef kötü. 0.5 upload olsaydı daha kötü olurdu ve hiç acamazdın. He yayın verirsin 160p ile ama bu değer bile oyunda yüksek ping yaratabilir. Ama sen arkadaşımda bir sorun yok diyorsun. Tuhaf.
 
Arkadaşım bence biraz sallıyor gibisin. Özellikle 0.5 upload olan arkadaşının yayın açıp aynı anda oyun oynuyor konusunda :) yani bant genişliğin maalesef kötü. 0.5 upload olsaydı daha kötü olurdu ve hiç acamazdın. He yayın verirsin 160p ile ama bu değer bile oyunda yüksek ping yaratabilir. Ama sen arkadaşımda bir sorun yok diyorsun. Tuhaf.

Onun yayını evet kötü oluyor ama o oyun içerisinde sıkıntı yaşamıyor. Benim hem yayınım kötü oluyor hem de oyunlar oynanamaz hale geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı