melihtunem
Centipat
Mail adresine hangi sebepten ötürü yasaklandığını belirten bir mail gelmesi lazım discord tarafından.Bilmiyorum.
Mail adresine hangi sebepten ötürü yasaklandığını belirten bir mail gelmesi lazım discord tarafından.Bilmiyorum.
Hesaba bağlı maile bir eposta gelmiş olması lazım. Kontrol edin bulun sebebini.Bilmiyorum.
Mail adresine hangi sebepten ötürü yasaklandığını belirten bir mail gelmesi lazım Discord tarafından.
Hesaba bağlı maile bir e-posta gelmiş olması lazım. Kontrol edin bulun sebebini.
Mümkünatı yok gelmemesinin. Gözden kaçırıyorsunuzdur. Discord'a mail atın ve öğrenin.Gelmedi maalesef diğer hesabım için gelmişti buna gelmemiş.
Discord'a yazmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyordu. Çoğu arkadaşımın başına geldi bu. Kimlik ile yaşınızı doğrulayınca hesabı geri açıyorlar.Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar
Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip discord'a bildiriyorlarYaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar ya da boşuna umutlandırıp gereksiz nedenle hesabı açmazlar.
Mümkünatı yok gelmemesinin. Gözden kaçırıyorsunuzdur. Discord'a mail atın ve öğrenin.
Discord'a yazmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyordu. Çoğu arkadaşımın başına geldi bu. Kimlik ile yaşınızı doğrulayınca hesabı geri açıyorlar.
Bazı adımları yanlış yapmış olabilirsiniz.3 kere kanıt attım, aldığım tek şey boş bir hatırlatma oldu. Sonrası yok, cevap yazmadılar.
Bazı adımları yanlış yapmış olabilirsiniz.
Mümkünatı yok gelmemesinin. Gözden kaçırıyorsunuzdur. Discord'a mail atın ve öğrenin.
Discord'a yazmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyordu. Çoğu arkadaşımın başına geldi bu. Kimlik ile yaşınızı doğrulayınca hesabı geri açıyorlar.
Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip Discord'a bildiriyorlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.