Discord'dan ban yemek

• Konuyu başlatan AytugK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.114
Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar ya da boşuna umutlandırıp gereksiz nedenle hesabı açmazlar.

Gelmedi maalesef diğer hesabım için gelmişti buna gelmemiş.
Mümkünatı yok gelmemesinin. Gözden kaçırıyorsunuzdur. Discord'a mail atın ve öğrenin.

Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar
Discord'a yazmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyordu. Çoğu arkadaşımın başına geldi bu. Kimlik ile yaşınızı doğrulayınca hesabı geri açıyorlar.

Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar ya da boşuna umutlandırıp gereksiz nedenle hesabı açmazlar.
Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip discord'a bildiriyorlar :D

Mümkünatı yok gelmemesinin. Gözden kaçırıyorsunuzdur. Discord'a mail atın ve öğrenin.

Discord'a yazmanız ve yaşınızı doğrulamanız gerekiyordu. Çoğu arkadaşımın başına geldi bu. Kimlik ile yaşınızı doğrulayınca hesabı geri açıyorlar.

3 kere kanıt attım, aldığım tek şey boş bir hatırlatma oldu. Sonrası yok, cevap yazmadılar.

Discord'a yuzdım kimlik + fotoğraf attım 3 ay oldu cevap vermediler :)

Discord'a dediğiniz gibi yazmıştım ilkte cevap vermişlerdi kimlik fotoğraf ve kullanıcı adını aynı resimde istemişlerdi ve atmıştım fakat ondan sonra cevap vermediler 1 ay beklesemde sonra bir daha yazmıştım yine cevap vermemişlerdi. Maili tekrar kontrol edeceğim şimdi.

Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip Discord'a bildiriyorlar :D

Evet bende öyle ban yemiştim yaşım doğrulanmış olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı