Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar ya da boşuna umutlandırıp gereksiz nedenle hesabı açmazlar.
Yaşım sözde 13’ten küçük diye bende 5 senelik hesabı kaybettim. Discord’da yazsanız bile ya bir şey yapmazlar ya da boşuna umutlandırıp gereksiz nedenle hesabı açmazlar.
Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip discord'a bildiriyorlar
Discord'a dediğiniz gibi yazmıştım ilkte cevap vermişlerdi kimlik fotoğraf ve kullanıcı adını aynı resimde istemişlerdi ve atmıştım fakat ondan sonra cevap vermediler 1 ay beklesemde sonra bir daha yazmıştım yine cevap vermemişlerdi. Maili tekrar kontrol edeceğim şimdi.
Onun taktiği de şu; sana 13'ten küçük bir sayı yazacak soru soruyorlar mesela bugün "Ekim'in kaçı?" sende "4" yazıyorsun ondan sonra yazdığı soruyu "yaşın kaç?" olarak düzenleyip Discord'a bildiriyorlar