Discord'dan birisi kişisel bilgileri attı

VISATAR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 250 G7
16 GB RAM 2666MHZ 19 CL
İNTEL CORE İ3-1005G1
NVIDIA MX110 2GB
Meslek
ÖĞRENCİ
Arkadaşalr merhaba bugün Discord'a girdim sa yazdım ve birisi yanıt olarak bilgilerimi attı isim soy isim attı ne yapabilirim? Çok korkuyorum Discord ne alaka hiçbiir bilgim yok o yok bu yok bir şey olur diye korkuyorum yardımcı olun bilgilerim internette paylaşılır mı?

Arkadaşalr merhaba bugün Discord'a girdim sa yazdım ve birisi yanıt olarak bilgilerimi attı isim soy isim attı ne yapabilirim? Çok korkuyorum Discord ne alaka hiçbiir bilgim yok o yok bu yok bir şey olur diye korkuyorum yardımcı olun bilgilerim internette paylaşılır mı?

Discord hesabına herhangi bir Spotify veya oyun hesabı Xbox PlayStation gibi şeyler bağlı mı?

Sakin ol öncelikle mesajı SS alıp bir yere şikayet et CİMER gibi hocam.

Hocam korkudan Discord hesabımı sildim bir de yapan büyük birisine benziyordu sıkıntılı şeyler olacak gibi geldi. Ne yapacağımı bilemiyorum ailemi bulaştırmadan kime şikayet edebilirim bunu SS almadım bu arada.

Sakin ol öncelikle mesajı SS alıp bir yere şikayet et CİMER gibi hocam.

Etse ne olacak? Yasaklı bir uygulamayı VPN ile veya DNS ile kullanıyor ve o kişinin bulunması zor. Kısacası uğraşmaya değmez.

Hocam korkudan Discord hesabımı sildim bir de yapan büyük birisine benziyordu sıkıntılı şeyler olacak gibi geldi. Ne yapacağımı bilemiyorum ailemi bulaştırmadan kime şikayet edebilirim bunu SS almadım bu arada.

Bir şey olmaz hesabı aç açık kalsın yada kapalı kalsın kafana göre.

Hocam hiçbir şey bağlı değildi hesabıma nereden bulmuş olabilirler.

Hocam SS almadıysanız sakin olun bir şey yapamaz açık kalsın hesabınız.

Hocam paylaşılılmaz da, yıllardır kimlerin kimlerin tcleri olsun bilgileri internette dcde vs. dönüyor. Panelci çoluk çocuktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı