Discord'dan IP adresi bulunur mu?

A.O

Femtopat
Daha fazla  
Bir ara Discord'da takılıyordum. Birkaç adam yüzünden kavga oldu daha sonra bana bir fotoğraf attı ve bende fotoğrafa tıklayıp açmıştım bu fotoğraf atan adam benim okulumu bulmuş. Yani benim IP adresimi de bulabilir mi veya başka şeyleri mi? Ve bu adamı şikayet edebilir miyim?

panel aracılığı ile çoğu şeyini bulabilir ıp nide . şikayet etmek için cimere başvurabilirsin sana yardımcı olacaklardır.

Panel aracılığı ile çoğu şeyini bulabilir IPni de. Şikayet etmek için CİMER'e başvurabilirsin sana yardımcı olacaklardır.

Discord devlete bilgi vermediği için hiçbir şey yapmazlar. Discord bu yüzden Türkiye'de erişim engeli yedi işte.

Discord devlete bilgi vermediği için hiçbir şey yapmazlar. Discord bu yüzden Türkiye'de erişim engeli yedi işte.
Benim okulumun ismini attı bu dediğim kişi ve sonra da yakında selamımı alırsın gibi birşey dedi okulumu nasıl bulabiliyor ?

Benim okulumun ismini attı bu dediğim kişi ve sonra da yakında selamımı alırsın gibi birşey dedi okulumu nasıl bulabiliyor ?
Adını soyadını bir yerde paylaşırsan panel ile herşeyini öğreniler. O adamada aynen kanka öyle mi olmuş yaz engelle geç. Hiçbirşey yapmaz seni korkutuyor.

Adını soyadını bir yerde paylaşırsan panel ile herşeyini öğreniler. O adamada aynen kanka öyle mi olmuş yaz engelle geç. Hiçbirşey yapmaz seni korkutuyor.
Adım vardı ama soyadım yoktu. Bana bir fotoğraf attı ve ona tıkladım bazıları mnap diye birşey söyledi ama ne olduğunu bilmiyorum

Adını soyadını bir yerde paylaşırsan panel ile herşeyini öğreniler. O adamada aynen kanka öyle mi olmuş yaz engelle geç. Hiçbirşey yapmaz seni korkutuyor
Başka hangi bilgilerimi bulmuş olabilir

IP adresini bulabilme şansları yüksek. Bir sunucuda takılıyordum, adam ekran açtı yanlışlıkla kendi sunucusunu gösterdi. Orada sesli sohbete girenlerin tek tek IP adresi dökülüyordu.

Adım vardı ama soyadım yoktu. Bana bir fotoğraf attı ve ona tıkladım bazıları mnap diye birşey söyledi ama ne olduğunu bilmiyorum
İnternette daha gizli dolaşman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı