Discord'dan kavga ettiğim adam Instagram'ımdan evimi bulabilir mi?

Umutbttg

Centipat
Makaleler
1
Öncelikle selamünaleyküm, son zamanlarda bayağı bir olay oldu arkadaşlarla Discord üzerinde. Ve 2 gün önce 5-6 kişiyle düşman oldum ve bir tanesi arkadaşımın instagramından beni Instagram hesabımı bulmuş. Yapabilecekleri Max şey nedir yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle selamünaleyküm, son zamanlarda bayağı bir olay oldu arkadaşlarla Discord üzerinde. Ve 2 gün önce 5-6 kişiyle düşman oldum ve bir tanesi arkadaşımın instagramından beni Instagram hesabımı bulmuş. Yapabilecekleri Max şey nedir yardımcı olabilir misiniz?

Ad soyad ve yaşadığınız şehiri belirtmediyseniz hiçbir şey yapamaz.

Ne paylaştınız? Bir şey olmaz.

sadece istanbulda olduğumu ve ismimin umut olduğunu biliyor.

Hesabınızı paylaşın bakalım yaşadığınız yeri bulabilecek miyiz?
Hesabınızı paylaşın bakalım yaşadığınız yeri bulabilecek miyiz?

Hesabım gizli. Annem veya babam veyahut akrabalarımdan kimse takip etmiyor veya ben takip etmiyorum. Gerçek ismimi kullanmıyorum. Ama yine de sormak istedim mümkün olabilir mi diye.

Ad soyad ve yaşadığınız şehiri belirtmediyseniz hiçbir şey yapamaz.
sadece istanbulda olduğumu ve ismimin umut olduğunu biliyor başka birşeyde bilmiyor.

"*** sizin konumunuzu öğrenmek istiyor" bildirimi gelir sadece hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı