Discord'dan RAT yemiş olabilir miyim?

DDaerk

Decapat
Daha fazla  
Dostlar bugün daha önce hiç tanımadığım bir kişi Discord'dan şöyle yazdı bana, benim Spotify profilimi attı ve daha sonra profil resmimi silip tekrar gönderdi, gerçekten girdim baktım ve profil fotoğrafım silinmişti. Daha Steam'e dediği gibi dokunmadı ama gerçekten RAT yemiş olabilir miyim güvensiz bir yerden dosya indirdiğimi hiç hatırlamıyorum sunucuya girdiği gibi bana yazmış bunları 3 dakika içerisinde profil resmimi silmiş nasıl yapabildi bunu?

Hemen sonra Kaspersky ile tam tarama yaptırdım sonuç temiz çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-08-14 190429.png
    Screenshot 2024-08-14 190429.png
    225,7 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar bugün daha önce hiç tanımadığım bir kişi Discord'dan şöyle yazdı bana, benim Spotify profilimi attı ve daha sonra profil resmimi silip tekrar gönderdi, gerçekten girdim baktım ve profil fotoğrafım silinmişti. Daha Steam'e dediği gibi dokunmadı ama gerçekten RAT yemiş olabilir miyim güvensiz bir yerden dosya indirdiğimi hiç hatırlamıyorum sunucuya girdiği gibi bana yazmış bunları 3 dakika içerisinde profil resmimi silmiş nasıl yapabildi bunu?

Hemen sonra Kaspersky ile tam tarama yaptırdım sonuç temiz çıktı.

Hocam böyle durumlarda gidip ben direkt polise şikayet ederdim bu sanal veletlerin tek işi analarından babalarından görmediği ilgiyi senle uğraşarak almak.

RAT yediğini düşündüren şey nedir? Onu da belirtseydin keşke.
Adam ratıma düştün diyip spotify pp mi sildi sadece spotify gitse mesele yok ki playlistlere falan dokunmamış şifrelerim hepsinde aynıydı, dc steam ve spoti şifrelerimi değiştirdim en son 6da yazmıştı daha bir şey yapmadı bakalım devamı nasıl olacak.

Ayrıca birkaç gün önce yabancı bir scammer da yazmış mail atmıştı epostama, steamden yanlışlıkla rapor attım bahanesiyle yazmıştı bana. Bu iki şahıs da aynı sunucudan ortaklar bilmiyorum bir bağlantıları olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı