Discord'dan T.C. gibi bilgiler bulunabilir mi?

Bulunmuyor ama yayılabiliyor. Mernis data sayesinde veriler internette geziniyor, kimsenin bir işine yaramıyor.

Çok kolay bulunan bir şey 2015 çoğu kişinin kimlik bilgileri sızdırıldı diye biliyorum çoğu yayıncının başına dahi geldi.

Hocam Discord üzerinden olmasa da ad soyad ve doğum tarihi gibi şeylerden bulunduğu doğru. Ama genelde bunu yapanların yaşları küçük olur ve göz korkutmaya çalışırlar. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kişisel bilgilerini verirsen datalardan bulurlar günümüz şartlarında zor bir şey değil.

lisedeyim sınıf arkadaşım "şaka amaçlı" onun dediğine göre.Benim oturduğun il ilçe isim soyisim girerek anne baba ve benim tc kimlik no ve doğum tarihi buldu bana attı bana herhangi birşey yapabilirmi bu bilgilerle tc ile birşey yapamamki diyor.

Hocam hiçbir şey yapamaz. Sınıf arkadaşınızsa senin değil onun korkması lazım.

dikkat
Benim doğum tarihim ve ismimden tüm ailemin T.C. Kimlik nolarını buldu ev adresine kadar bulabiliyorlar siber suçlara haber verdim bilgisayarımı izlemeye aldılar 2 yıl geçmesine rağmen adamı bulamadıkları gibi izlenme yapılırken 7800 ₺ para çektiler bunlar yapılabilen şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…