Discovery 2 Mini mi LG L80 mi

KomFlag

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni telefon alacağım pek bilgim yok bu konularda 550 600 tl kadar var şu an sizin önerileriniz nelerdir ? Ben bu 2 telefonu düşünüyorum. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Zenfone 5'te öyle övüle övüle bitirelemeyecek bir cihaz değil. Arkadaşım yeni satın almış inceleme imkanı buldum benim 5.2 inç LG G2'den büyük ve kaba. Ben pek beğenmedim ama donanımsal olarak rakibi yok.

Zenfone 5'te öyle övüle övüle bitirelemeyecek bir cihaz değil. Arkadaşım yeni satın almış inceleme imkanı buldum benim 5.2 inç LG G2'den büyük ve kaba. Ben pek beğenmedim ama donanımsal olarak rakibi yok.
Çerçeveleri biraz daha ince olabilirdi tasarım konusunda haklısınız. Ama donanımda fiyatına göre iyi olduğunu söylemek gerek. Ayrıca güncelleme konusunda da pek sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar zenfone 5 satın aldım internet üzerinden muhtemelen salı günü elimde olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı