Discovery 2 önerir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gm alma çünki dandik. :)
F/P ürünü sadece donanım ile olmaz. Yazılım desteği de lazım.
GM, yazılım konusunda sınıfta kalıyor.Zaten benzer fiyata, yakın donanımlı bir çok ürün var.
Üstüne malzeme kalitesi berbat.Telefonlarda bir ton sorun çıkıyor.

Yani anlayacağınız GM, göz boyuyor. F/P'ın dibi olduğu söylenmiş ama değil, sadece öyle bir izlenim veriyor.

Arkadaş 2 3 aydır kullanıyor sorun yok. F/P ürünü evet modern combat s4 e göre 2 kat daha hızlı acılıyor diğer oyunlarda öyle. Arkadaşlarımda Gm 1 kullanan var 2 yıldır onlardada sorun yok. Ama bilmiyorm

GM kullanmış biri olarak önermem. Sorundan başka bir şey değil. Ha ben illa alacam derseniz karışmam. :)

Kesinlikle öneririm 3 aydır kullanıyorum. Sıkıntı yok. Benden görerek arkadaşım da aldı onda da bi sorun yok.

@Silinen üye Kardeş bende sizin gibi kullanıcı yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim kardeş bende alaçağım. Ama zenfone 6 vs discovery 2 arasında kaldım.

Ben sana Discovery 2 + öneririm.Bende var, gayet memnunum. Oyunları cayır cayır oynatıyor.

Eğer yazilim söz konusuysa Nexus 5 Lg G2 ve Asus Zenfone 6yi sollar

General Mobile firmasına bulaşarak bir hata yaptım ben aman sen yapma. Discovery kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım ozamanlar pek alternatifi yoktu telefonun. Geçen günlerde ekranı kırıldı dizime arkadaşım çarptı ve inanın kırılacak bir güçte darbe olmadı herneyse bu kullanıcı hatası olabilir ama benim asıl bahsetmek istediğim garanti süreci ve kullanıcıya verdikleri ilgi ve değer 0 gerçekten. Telefonu servise verdim ve yapıldı. Akşam eve geldiğimde telefonun dokunmatiğinin kendi kendine bastığını gördüm gerçekten çok sinir bozucu bi durum sallamadan işler yapıyorlar. Onların işi sen bu telefonu alana kadar sonrası onları ilgilendirmiyor kısacası bunu söyliyim. GM tarzı kalitesiz markalara bulaşmamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

2 yıldır GM discovery 1 kullanıyorum , anneme de yeni Discovery 2 aldık . Discovery 2 'nin senin işini fazlasıyla göreceğini düşünüyorum . Ben daha hiçbir sorunla karşılaşmadım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı