Oyunu dün Steam üzerinden satın aldım ve indirdim. Oyunu başlat dediğimde oyun 1-2 saniyeliğinde başlamış gözüküyor ama ekranda hiçbir şey gözükmüyor.
Windows 10 kullanıyorum güncellemelerimi yaptım, ekran kartı driverım da güncel.
Sistem özelliklerim: R7 M.266 ekran kartı, i7 4700mq işlemci, 8 GB RAM.
Oyunu başlattığımda görev yöneticisinden gözüküyor ama 2 saniye içinde geri kapanıyor.
Evet, ekran kartım kaldırmıyor olabilir ama çoğu kişide bu sorun varmış (daha çok korsan indirenlerde) tek isteğim Low'da bile olsa oyunu bitirmek.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Komut istemine dediğiniz iki komutu girdim.Oyunun dosyalarını doğruladım ancak herhangi bir eksiklik çıkmadı,windows defenderdan başka anti virüsüm olmadığı için defender'ı kapattım ancak yine bir değişiklik olmadı.Olay görüntüleyicisinde de herhangi bir hata gözükmüyor.
Not:Üstte ekran kartımı M266 demişim M265 olacak.
Komut istemine dediğiniz iki komutu girdim.Oyunun dosyalarını doğruladım ancak herhangi bir eksiklik çıkmadı,windows defenderdan başka anti virüsüm olmadığı için defender'ı kapattım ancak yine bir değişiklik olmadı.Olay görüntüleyicisinde de herhangi bir hata gözükmüyor.
Not:Üstte ekran kartımı M266 demişim M265 olacak.
Oyun da yaklaşık olarak 3 saatim falan vardı. Sonra gene oynarım diye oyunu kapattım. Sonra tekrar açtığımda oyun load ekranındayken kapanıyor. Çok araştırdım ama bir sonuca varamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Oyunun başlamaması ile ilgili yukarıdaki sorunu düzeltmek için. Bu bağlantıya gidin Releases · SCell555/amd-ags-stub
"amd_ags_x64.dll" yazan dosyayı indirin ve ardından oyunun ana dizinine (yüklü olduğu yere) bırakın. Dishonored2.exe'nin bulunduğu dosyanın aynısı.
Size "Bu dosya zaten mevcut. Değiştirmek istiyor musunuz?" diyen bir uyarı verecektir.
Evet'e tıklayın ve ardından oyunu başlatın.