Disk birleştirme aracında C: Diskinin gözükmemesi

Gorkidoo

Hectopat
Yer
CE
Daha fazla  
Ben çift Windows kullanıyorum. Biri kendi sabit diskimden biri de flash diskten. Ben BIOS'dan açılma önceliğini SSD'ye (benim sabit disk) verirken bizim şarteller attı. PC kapandı tamamen. Açtım açarken disk onarma falan çıktı onu düzelttim bir videodan. Sonra disk birleştirme aracına girdim. Ve ne göreyim C: Diskim orada yok sadece HDD var (sabit HDD) dedim "bu işte bir terslik var". Birkaç kere yeniden başlattım BIOS'dan her şeyi sıfırlayıp geri aldım ayarları falan olmadı. Bende buraya yazayım dedim...
Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Ben çift Windows kullanıyorum. Biri kendi sabit diskimden biri de flash diskten. Ben BIOS'dan açılma önceliğini SSD'ye (benim sabit disk) verirken bizim şarteller attı. PC kapandı tamamen. Açtım açarken disk onarma falan çıktı onu düzelttim bir videodan. Sonra disk birleştirme aracına girdim. Ve ne göreyim C: Diskim orada yok sadece HDD var (sabit HDD) dedim "bu işte bir terslik var". Birkaç kere yeniden başlattım BIOS'dan her şeyi sıfırlayıp geri aldım ayarları falan olmadı. Bende buraya yazayım dedim...
Umarım yardımcı olabilirsiniz.

SSD BIOS üzerinde gözüküyor mu?

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    34,4 KB · Görüntüleme: 58
Görünmeyen bölüm ya da disk C diski HDD mi SSD mi? Ayrıca diğer bazı programlar ile disk birleştirme yapabilirsin formata gerek yok. Eğer boş disk olsaydı birimi sil derdim disk yönetiminden ve tekrar birim oluşturunca görünürdü. Bence defrag programı indir onunla birleştir illa Windows'dan birleştirmen gerekli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı