Cografyaimp1
Centipat
Daha fazla
Bilgisayarımı açtığımda karşıma.
- Disk hataları onarılıyor bu işlem 1 saatten fazla sürebilir.
-Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor.
-Disk onarımına hazırlanıyor.
Cümleleri çıkıyor. (yazdıklarım yanlış olabilir buna benzer şeyler)
Ve bilgisayar sürekli böyle dönüp duruyor siyah ekran geçiyor bir daha yazı çıkıyor gibi gibi. 2 saattir bekliyorum ne yapmalıyım?
SSD'de bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü yaklaşık 3 ay oldu bilgisayarı alalı.
Bazı tarayıcılar falan çöküyor ve açılmıyordu bazen sanırım Windows 10 kaynaklı bir problem. Ne yapmalıyım, ne tavsiye edersiniz?
SSD: James Donkey JD512.
Şu an fark ettim ekranda mouse imleci hareket ettirebiliyorum anlamadım ama belki işinize yarar. (bu yazılar çıkarken değil siyah ekranda olduğu zamanlarda hareket ettirebiliyorum)
- Disk hataları onarılıyor bu işlem 1 saatten fazla sürebilir.
-Kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor.
-Disk onarımına hazırlanıyor.
Cümleleri çıkıyor. (yazdıklarım yanlış olabilir buna benzer şeyler)
Ve bilgisayar sürekli böyle dönüp duruyor siyah ekran geçiyor bir daha yazı çıkıyor gibi gibi. 2 saattir bekliyorum ne yapmalıyım?
SSD'de bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü yaklaşık 3 ay oldu bilgisayarı alalı.
Bazı tarayıcılar falan çöküyor ve açılmıyordu bazen sanırım Windows 10 kaynaklı bir problem. Ne yapmalıyım, ne tavsiye edersiniz?
SSD: James Donkey JD512.
Şu an fark ettim ekranda mouse imleci hareket ettirebiliyorum anlamadım ama belki işinize yarar. (bu yazılar çıkarken değil siyah ekranda olduğu zamanlarda hareket ettirebiliyorum)
Son düzenleyen: Moderatör: