Disk temizleyicide Windows Update temizleme silinirse sıkıntı olur mu?

Makaleler
1
Merhabalar. Diskimde kendi kendine yer azalıyor bugün 9 GB'den 7 GB'ye düştü kendi kendine ve bende yer açmaya çalışıyorum disk temizlemeyi açınca bir Windows Update temizleme var ve 4 GB alan kaplıyor bunu silersem sıkıntı olur mu yani silmek PC'ye zarar verir mi?

Merhabalar. Diskimde kendi kendine yer azalıyor bugün 9 GB'den 7 GB'ye düştü kendi kendine ve bende yer açmaya çalışıyorum disk temizlemeyi açınca bir Windows Update temizleme var ve 4 GB alan kaplıyor bunu silersem sıkıntı olur mu yani silmek PC'ye zarar verir mi?
Yıllardır siliyorum bir şey olmuyor.

Silmek gerekiyor yoksa zamanla birikip gereksiz yer kaplıyor. Disk temizleyici veya ayarlardan silme işlemi arasında fark yok ikiside aynı işi yapıyor. Daha temiz olmasını istiyorsan yada temizlemiyor hata vs alıyorsan C:\Windows\Software Distrubition içindeki Download klasörü içini silebilirsin. Disk temizlemede zaten o klasörün içeriğini siliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı