Hızlanmaz hatta HDD'ler tek parça halinde bir tık daha iyi performans veriyor.HDD'yi 2'ye bölüp 250 ve 750 GB olarak bölsem 250'ye sadece işletim sistemi kursam PC hızlı açıp kapanır mı ve hızlanır mı?
Aslında teknik olarak öyle değil. Çift parça bir HDD ile oyuna girdiğiniz takdirde C diskinden işletim sistemini, D diskinden de oyunu oynatmaya çalışıyor. Eski bir teknoloji olduğundan dolayı da tek parçanın daha hızlı olduğunu düşünüyorum.HDD ise hızlanır, işletim sistemini diskin dış plağına yazıyor böylece basit bir matematik işlemiyle 2 kat daha fazla hız almış oluyorsun iç kısmına göre.
HDD'yi 2'ye bölüp 250 ve 750 GB olarak bölsem 250'ye sadece işletim sistemi kursam PC hızlı açıp kapanır mı ve hızlanır mı?
Bölmek öyle değilAslında teknik olarak öyle değil. Çift parça bir HDD ile oyuna girdiğiniz takdirde C diskinden işletim sistemini, D diskinden de oyunu oynatmaya çalışıyor. Eski bir teknoloji olduğundan dolayı da tek parçanın daha hızlı olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.