Önemsizbirisi
Decapat
Daha fazla
Olayın başına dönecek olursak, yapılmaması gereken bir şey yaptım. Okulun üçüncü haftasında, sınıftaki bir kız bana açıldı. Ben de onunla ilişki yaşamaya başladım, fakat sonrasında ondan ayrıldım. Bu, tek taraflı bir ilişki oldu çünkü ayrılma sebebim, gereksiz yere trip atması, arkadaşlarının üzerimde baskı kurması ve ayrıca lezbiyen tavırları olmasıydı. Bu durum beni rahatsız ettiği için ayrılmak istedim, ancak bunu sözlü olarak ifade etmedim. Çünkü sözlü olarak söylersem hem baskının daha da artacağını hem de kızın hassas yapısı nedeniyle kötü etkileneceğini düşündüm. Neyse ki, konuşmayı önce o kesti çünkü o sırada benim iki hafta boyunca çok yoğun bir işim vardı ve ona yazamazsam üzülmemesi için önceden söyledim. Zaten mesaj attığında da hemen cevap veriyordum. Ancak bana bir hafta boyunca yazmadı. Bu arada, okulda memleketimizin aynı olduğu ve samimi olduğum bir kız var. Samimiyetten kastım, sadece yanıma gelip şaka yapıp gitmesi. Bu arada fazla samimi olmasa da bir arkadaş grubumuz vardı. Ayrılma sürecinde, depresyon taklidi yaptım ve o da beni bırakınca açıkçası çok dert etmedim. Zaten sadece denemek için kabul etmiştim ve onun benden ayrılmasını sağladım.
Ayrıldıktan sonra herkesin bana karşı tavrı değişti. Sanki tüm toksikliği ben yapmışım gibi davranmaya başladılar. Üstelik işin kötü yanı, onun masum rolü oynayıp beni diğerlerine kötülemesiydi. Bir arkadaşım vardı, asosyal biriydi ama benimle beraber bir çevre edindi. Kibar bir çocuktu. Fakat herkes sözde şaka niyetine ona "Sen kıymet bilmezsin, şerefsiz, kahpe" demeye başlayınca bu konuyu yüz yüze konuşarak çözmeye çalıştım ve az da olsa etkisi oldu. Ancak sonrasında bu arkadaşım o kızla fazla muhabbet etmeye başladı ve bana "Gül gibi kız, niye böyle davrandın?" Ve hakaret etmeye başladı. Yavaş yavaş o arkadaş ortamından dışlanmaya başladım. Bir sohbet olduğunda "Mert, özel bir şey konuşacağız, gider misin?" diyerek ya da beni ortamdan atmaya çalışarak beni uzaklaştırıyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıldıktan sonra herkesin bana karşı tavrı değişti. Sanki tüm toksikliği ben yapmışım gibi davranmaya başladılar. Üstelik işin kötü yanı, onun masum rolü oynayıp beni diğerlerine kötülemesiydi. Bir arkadaşım vardı, asosyal biriydi ama benimle beraber bir çevre edindi. Kibar bir çocuktu. Fakat herkes sözde şaka niyetine ona "Sen kıymet bilmezsin, şerefsiz, kahpe" demeye başlayınca bu konuyu yüz yüze konuşarak çözmeye çalıştım ve az da olsa etkisi oldu. Ancak sonrasında bu arkadaşım o kızla fazla muhabbet etmeye başladı ve bana "Gül gibi kız, niye böyle davrandın?" Ve hakaret etmeye başladı. Yavaş yavaş o arkadaş ortamından dışlanmaya başladım. Bir sohbet olduğunda "Mert, özel bir şey konuşacağız, gider misin?" diyerek ya da beni ortamdan atmaya çalışarak beni uzaklaştırıyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: