Acımasız Yalan Dünya
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar ister mahallede olsun ister okulda olsun hep dışlanıyorum. Benim mahallede sadece birkaç arkadaşım aktif onun dışındaki herkesle pek görüşemiyorum. Diğerlerinin sokağa çıktıkları yok. Okuldaki arkadaşlar desen hepsi farklı ilçelerde oturuyor. Ben şu anda okuduğum okulla aynı ilçedeyim ama lisedeki arkadaşlarım ne hikmetse farklı ilçedeler ve maalesef aktif görüşemiyoruz. Cidden şakanın da şakası gibi ama gerçek maalesef. Mecbur sadece mahalleye çıkan mahalledeki arkadaşlarla görüşebiliyorum ama onların hepsi beni ya dikkate almıyor ya da dışlıyorlar. Ne zaman onlarla bir yere gitsem bana direkt yaptıkları tek şey dışlamak. Sadece mahallede değil okulda da dışlanıyorum. Ne zaman bir arkadaş grubuna girsem o zaman direkt dışlanıyorum. Hatta bazı arkadaşlarım Instagram'da bile arkadaşları belli kriterlere göre takip ediyorlar. Yok cinsiyetmiş yok dallarmış. Bazıları desen zaten takipten sebepsiz yere çıkıp duruyor. Artık herkes birbirine yabancı gibi davranıyor. Hatta lisedeki eski sınıfımdaki arkadaşlar bile. Zaten bizim sınıfta fazla erkek yok yine şakanın da şakası gibi. Bizim sınıftaki erkekler bir elin parmağını geçmeyecek kadar az. Ancak bir tane arkadaşım olabildi okulda. Yan sınıftakiler zaten kendi sınıflarındaki arkadaşlarına takıyorlar. Yani cidden bıktım. Artık dışlanmaktan bıktım. Ne okulda ne mahallede ne Instagram'da yeter artık. Cidden bir insan o kadar mı zeka yoksunu olur? Artık arkadaşlık resmen bitti öldü. Artık kafamı duvarlara vurma noktasına geldim.