Dışlanıyorum

Mesela sizi daha önceden davet ettimi bir yere o zaman mı dışlıyorlardı yoksa bir yere davet etmeden mi? Eğer daha önceden sizi bir yere çağırmadan dışladılarsa şimdi belki sana olan bir şeyleri vardı bitti de seni çağırdılar eğer konuşmak istersen konuş ya da yine dışlama olursa yine konuş.

Ceza yer miyim bilmiyorum ama ":d" kullanan biriyle laf dalaşına girilmez hocam.

Hocam konu dışına cikmayalim insanların tavsiye ya da öneri almak için burayı kullanıyorlar sonuçta işi uzatmayalım büyüklük sizde kalsın direk.

Hocam konu dışına cikmayalim insanların tavsiye ya da öneri almak için burayı kullanıyorlar sonuçta işi uzatmayalım büyüklük sizde kalsın direk.

Tamamdır hocam kusura bakmayın sadece herkese sallaması ironik arkadaşın.

Dışlansan ne olacak dünyanın sonu sanki. Liseli dertlerini bırakmanı tavsiye ederim.

Yeni arkadaşlar yap.

Aynen öyle. Umarım rezil olmam

Aynen öyle. Umarım rezil olmam.

Rezil olunacak bir durum yok hatta utanması gereken onlar büyük ihtimalle ileride bu yaptıkları akıllarına geldiğinde suratları kızaracak eminim çünkü kim olursa olsun herkes eninde sonunda istese de istemese de olgunlaşıyor ve bu tür şeyler hep aklında kalıyor. Senin yaptığın ise onların yaptığı bu davranışlara rağmen onlara son 1 şans vermen gidersin düzgünce konuşursunuz olmazsa sen yoluna onlar yoluna.

Teşekkür ederim çok iyi yazmışsın biraz cesaret aldım

Teşekkür ederim çok iyi yazmışsın biraz cesaret aldım.

Yaparsın yaparsın bunları göze aldığına göre sorun olmaz senin için, sadece oradaykene mantıklı davran, berrak bir zihinle git ve sakin ol, bir şey olursa bağırıp çağırma doğruca kalk ve çık inan bu onların sinirini daha çok bozar tek yapman gereken sakin olup kendini kontrol etmek bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…