Dışlanıyorum

Öyle yapmayı düşünüyorum gitmezsem içimde kalır ya.

Konusmak için bir yere çagırın orada baktınız dinliyor devam ettirin umurunda değilse onun çıkın gidin her yerden engelleyin başka bir ortam bulursunuz illaki. başka bir fikrim yok

Saçma bir sebepten aramın bozulduğu birisi var ve onunla aynı ortamdayken kendisi ve çevresi beni dışlıyorlar, yalnız kalıyorum, çok kötü hissettiriyor, bu halbuki eskiden çok iyi anlaşırdık, hep beraber takılırdık. Her neyse bayağı uzun aradan sonra hafta sonu evlerine davet ettiler bizi, ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim, yine dışlanmaktan korkuyorum, aynı zamanda aramızı düzeltmek istiyorum, sizce ne yapabilirim?

Bence işi uzatmamalisin gidip düzgünce konuşsanda bir şey değişecegini düşünmüyorum hatta aksine seninle sırf eğlenmek için dalga geçmek için bile çağırıyor olabilirler, senin eski ortamını bilmediğim için yapabileceğim tek yorum bu, ha giderim düzgünce konuşmayı denerim anlaşamazsak da kalkıp çekip giderim bir daha da iletişim kurmam diyorsan orasını bilemem.

Bence işi uzatmamalisin gidip düzgünce konuşsanda bir şey değişecegini düşünmüyorum hatta aksine seninle sırf eğlenmek için dalga geçmek için bile çağırıyor olabilirler, senin eski ortamını bilmediğim için yapabileceğim tek yorum bu, ha giderim düzgünce konuşmayı denerim anlaşamazsak da kalkıp çekip giderim bir daha da iletişim kurmam diyorsan orasını bilemem.
Düşünücem ama açıkçası gidip insan gibi konuşmak istiyorum dinlemezse falan kalkıp giderim fazla peşine düşmeyeceğim

Konusmak için bir yere çagırın orada baktınız dinliyor devam ettirin umurunda değilse onun çıkın gidin her yerden engelleyin başka bir ortam bulursunuz illaki. başka bir fikrim yok
Ne diyim bari onuda söyle jsjsjs

Düşüneceğim ama açıkçası gidip insan gibi konuşmak istiyorum dinlemezse falan kalkıp giderim fazla peşine düşmeyeceğim.

Ne diyeyim bari onu da söyle jsjsjs.

Yaşanan sorunlar hakkında birbirinizle konuşun sorunları çözmeye çalısın bir anda davet etme sebebi neymis falan onu sor.

Düşüneceğim ama açıkçası gidip insan gibi konuşmak istiyorum dinlemezse falan kalkıp giderim fazla peşine düşmeyeceğim.

Ne diyeyim bari onu da söyle jsjsjs.

Evet denemekten zarar gelmez çünkü ne olursa olsun insan kolayca vazgeçemiyor hep son bir şans vermek istiyor şu an en mantıklısı gidip son kez mantıklı şekilde konuşmayı denemek onu da anlamazlarsa zaten uzaklaşmaktan başka çare yok. Kimse kimsenin palyaçosu değil bu hayatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı