Dışlanıyorum

Mesela sizi daha önceden davet ettimi bir yere o zaman mı dışlıyorlardı yoksa bir yere davet etmeden mi? Eğer daha önceden sizi bir yere çağırmadan dışladılarsa şimdi belki sana olan bir şeyleri vardı bitti de seni çağırdılar eğer konuşmak istersen konuş ya da yine dışlama olursa yine konuş.

Hocam konu dışına cikmayalim insanların tavsiye ya da öneri almak için burayı kullanıyorlar sonuçta işi uzatmayalım büyüklük sizde kalsın direk.

Tamamdır hocam kusura bakmayın sadece herkese sallaması ironik arkadaşın.

Saçma bir sebepten aramın bozulduğu birisi var ve onunla aynı ortamdayken kendisi ve çevresi beni dışlıyorlar, yalnız kalıyorum, çok kötü hissettiriyor, bu halbuki eskiden çok iyi anlaşırdık, hep beraber takılırdık. Her neyse baya uzun aradan sonra hafta sonu evlerine davet ettiler bizi, ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim, yine dışlanmaktan korkuyorum, aynı zamanda aramızı düzeltmek istiyorum, sizce ne
Yeni arkadaşlar yap.

Evet denemekten zarar gelmez çünkü ne olursa olsun insan kolayca vazgeçemiyor hep son bir şans vermek istiyor şu an en mantıklısı gidip son kez mantıklı şekilde konuşmayı denemek onu da anlamazlarsa zaten uzaklaşmaktan başka çare yok. Kimse kimsenin palyaçosu değil bu hayatta.
Aynen öyle. Umarım rezil olmam

Aynen öyle. Umarım rezil olmam.

Rezil olunacak bir durum yok hatta utanması gereken onlar büyük ihtimalle ileride bu yaptıkları akıllarına geldiğinde suratları kızaracak eminim çünkü kim olursa olsun herkes eninde sonunda istese de istemese de olgunlaşıyor ve bu tür şeyler hep aklında kalıyor. Senin yaptığın ise onların yaptığı bu davranışlara rağmen onlara son 1 şans vermen gidersin düzgünce konuşursunuz olmazsa sen yoluna onlar yoluna.

Rezil olunacak bir durum yok hatta utanması gereken onlar büyük ihtimalle ileride bu yaptıkları akıllarına geldiğinde suratları kızaracak eminim çünkü kim olursa olsun herkes eninde sonunda istese de istemese de olgunlaşıyor ve bu tür şeyler hep aklında kalıyor. Senin yaptığın ise onların yaptığı bu davranışlara rağmen onlara son 1 şans vermen gidersin düzgünce konuşursunuz olmazsa sen yoluna onlar yoluna.
Teşekkür ederim çok iyi yazmışsın biraz cesaret aldım

Teşekkür ederim çok iyi yazmışsın biraz cesaret aldım.

Yaparsın yaparsın bunları göze aldığına göre sorun olmaz senin için, sadece oradaykene mantıklı davran, berrak bir zihinle git ve sakin ol, bir şey olursa bağırıp çağırma doğruca kalk ve çık inan bu onların sinirini daha çok bozar tek yapman gereken sakin olup kendini kontrol etmek bol şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı