Display kablosunu kullandıktan sonra bilgisayar kapanmıyor

Ferferos203

Hectopat
Merhabalar, display kablosu ile BenQ monitör ve bilgisayarı bağlandıktan sonra bilgisayarı belli bir süre kullandım hiçbir sorun yoktu, sonra bilgisayarı kapattım burada da problem yok, daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılmadı. Belki statik dalgalanma falan gibi bir şeydir diye fişi çekip güç düğmesine 5 saniye basılı tutup tekrar denedim ama tekrardan açılmadı. Ardından display kablosunu çıkardım eskiden kullandıgım DVI-I'le yeniden bağlantıyı yaptım yine açılmadı, tekrar 5 saniye fişi çekip güçe bastım ve açıldı ama ardından bilgisayarımı kapattan kapatınca bilgisayar kapanmıyor. Reset atınca ise tam Boot yapacakken tamamen gücü kesip tekrar açıyor. BIOS'u default yaptım güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapattım hibernateyi kapattım ama nafile sonra anakarta da baktım ama herhangi bir kapasitör veya başka bir parça da fiziksel bir şey yok şişme veya patlama gibi. Şu an da yapabileceğim bir şey kalmadı sorunu bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı