DisplayPort ile ekran gelmiyor

Bu sorun bu Lenovo'da baş gösterdi. Yazılımsal bir sorun olarak biliyoruz. Fireware güncellemesi ile çözüldüğünü söyleyenler vardı. Bir deneyin isterseniz.
1710424037854.png
Olmuyor bunu söylüyor.

Sorun devam ederse monitörü iade et. Bildiğim kadarıyla Lenovo'da çözüm sunmuyor.

14 günü geçtiği için iade yapamıyorum. Sanırım servise göndereceğim.

DisplayPort'ta ekran bir gelecekmiş gibi siyah oluyor ondan sonra standby moduna falan alıyor. HDMI taktığımda ise aynı ekrana görüntü geliyor. Sebebi nedir?

Lenovo yetkili servisi aradım sorunu belirttim ve bana monitörün bütün bağlantılarını kesip (HDMI-display-güç) 50 saniye güç tuşuna basılı tutmamı istedi. Ardından sadece DisplayPort ve güç kablosunu bağlamamı istedi. Ekran açıldı ve display olarak bağlı. Aynı monitörü olup bu problemi yaşayan olursa bu yapmış olduğum resetleme işlemini denemesini tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Lenovo yetkili servisi aradım sorunu belirttim ve bana monitörün bütün bağlantılarını kesip (HDMI-display-güç) 50 saniye güç tuşuna basılı tutmamı istedi. Ardından sadece DisplayPort ve güç kablosunu bağlamamı istedi. Ekran açıldı ve display olarak bağlı. Aynı monitörü olup bu problemi yaşayan olursa bu yapmış olduğum resetleme işlemini denemesini tavsiye ediyorum

Kesin çözüm sağladı mı bu yaptığınız? Eğer kesinse bunu raporlayacağım ve bundan sonra stant-by sorununu yaşayanlara bu konuyu referans göstereceğim.

Aynı sorunu bende yaşadım birkaç gün önce sorunu bu şekilde çözdüm. 2 gün sonra tekrar başıma geldi😡 yine aynı şekilde çözdüm ama can sıkıcı. Alalı #Tunay122 gibi çok oldu yoksa iade ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı