Dişte siyah leke var

@Cheese Wizzard @Abdllh11 @Muas @Yusuf dikecin silahı dostlar bugün gittim, küçüklüğünde belirli bir dönemde fırçalamadığında olmuştur dedi. Çürük başlangıcı oluyormuş, dişimde herhangi bir ağrı olmadığı için estetik dolgu yapılacak dendi öndeki 4 dişim için 2000 TL, yarın 9 da yapılacak. Konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim. Benimle aynı şeyi yaşayanlar için bu konu umarım yardımcı olur.
Devlet hastanesi değil mi? Ücret normal mi?

@Cheese Wizzard @Abdllh11 @Muas @Yusuf dikecin silahı dostlar bugün gittim, küçüklüğünde belirli bir dönemde fırçalamadığında olmuştur dedi. Çürük başlangıcı oluyormuş, dişimde herhangi bir ağrı olmadığı için estetik dolgu yapılacak dendi öndeki 4 dişim için 2000 TL, yarın 9 da yapılacak. Konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim. Benimle aynı şeyi yaşayanlar için bu konu umarım yardımcı olur.
Bende beyazlık var, bu ne anlama geliyor?

10 yıldır rahat dişlerimi fırçalıyorum fakat hiçbir ne beyazlama oluyor ne bir şey üstüne öndeki 2 dişimde siyah leke oluştu, ağrı vs hiçbir şey yok, aşırı kötü duruyor çok rahatsız oluyorum, tek içtiğim şey günlük koladır. Acaba ondan dolayı mı diye düşünüyorum, beyazlatmaya gideceğim o çözüm olur gibi geliyor, aldığım diş macunları siyah lekeyi bıraktım sararmayı bile önlemiyor, fikirlerinizi bekliyorum dostlar.
Hocam bende vardı diş hastanesine gittik(devlet) çok iyi temizlediler dişlerim aydınlandı resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı