Divinity: Original Sin Serisi %100 Türkçe Yamaları

Son düzenleme:
Hocam english.pak dosyasını localization klasörüne atıyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor.

Yama çalışmıyor.

Senin sorununla ilgili bilgim yok ama dediğim gibi ben çalıştırıp kullandım ve bu yama binlerce kez indirildi ve kullanıldı.

Hocam english.pak dosyasını localization klasörüne atıyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor.

Yama çalışmıyor.
Dil dosyalarının yolu değiştirilmiş sanırım, DefEd'deki English.pak dosyasını oyun dosyalarında DefEd>Localization'a değil, DefEd>Data>Localization'a atmayı deneyin.

Dil dosyalarının yolu değiştirilmiş sanırım, DefEd'deki English.pak dosyasını oyun dosyalarında DefEd>Localization'a değil, DefEd>Data>Localization'a atmayı deneyin.
Hocam linkde iki oyunun da yaması var. Benim bahsettiğim ilk oyun enhanced edition olan, ne yaptıysam türkçe olmadı oyun.

Nereden indirmiştiniz? Bendeki sürümde son sürüm ama yama bir türlü çalışmadı.

Tamamdır hallettim teşekkür ederim.

Ben genelde GOG sürümü kullanırım oyunları ve yamalarda hiç sorun yaratmıyor. Steam ve Epic'de genelde çok fazla sıkıntı yaşayanlar oluyor.

Oyun dosyaları Steam versiyonunda uyumsuz. Dolayısıyla bir noktada yama sorunlu GOG versiyonunda çalışıyor olması yukarıda Steam'de çalışmadığını söyleyenlerin haksız olduğu anlamına gelmiyor.

Muhtemelen sadece dosya yerleri değiştiği için, data klasörü içindeki dosyayı oyunun X:\SteamLibrary\steamapps\common\Divinity Original Sin 2\DefEd\Data yolundaki data klasörüne de atarsanız sorun çözülecektir.

Oyun dosyaları Steam versiyonunda uyumsuz. Dolayısıyla bir noktada yama sorunlu GOG versiyonunda çalışıyor olması yukarıda Steam'de çalışmadığını söyleyenlerin haksız olduğu anlamına gelmiyor.

Muhtemelen sadece dosya yerleri değiştiği için, data klasörü içindeki dosyayı oyunun X:\SteamLibrary\steamapps\common\Divinity Original Sin 2\DefEd\Data yolundaki data klasörüne de atarsanız sorun çözülecektir.
Orjinal steam versiyonunda çalışıyor mu yama?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı