Division 2 Uplay Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

znc34

Centipat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
3
Epic Games'ten alıp indirdiğim Division 2 maalesef Uplay yüzünden açılmamakta. Oyun açılırken "looking for patches" evresinde bu hatayla karşılaşıyorum. Uplay'in indirme ile bir sıkıntı olduğunu düşünmekteyim çünkü herhangi bir şekilde oyun inmemekte ve silip yüklemek de bir işe yaramıyor. Division 2'yi Uplay'den bu yüzden indiremedim zaten. Bu sıkıntı ile ilgili Ubisoft'a ticket atmama rağmen 2 haftadır geri dönüş olmadı. Umarım bir çözümü vardır.

issue that i have.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows \ System32 klasöründe Msvcr80.dll dosyasına sağ tıkla. Yeniden adlandır seçeneğinin üzerine gel ve Xmsvcr80.dll olarak yeniden adlandır. Daha sonra Ubisoft - uPlay dosyasını hangi dizine yüklediysen içerisinde yer alan vcredist_x86.exe uygulamasını çalıştır. Bunları denedikten sonra tekrar oyunu aç. Bir problemle karşılaşırsan geri dönüş sağlayabilirsin buraya.
 
Sanırım sorun Türk Telekom'un güvenli internet uygulamasından kaynaklanıyor. Kapattıktan sonra düzelecek diye umuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı