Diyarbakır Cezaevi müze oluyor!

Bu adamın ve türevlerinin yaptığı insanlık dışı işkence olmasaydı PKK güçlenmeyecekti. Bu benim gözümde kahraman değil bir maşadır.
Teröristlerde vardır tamam ama Kürtlere de çok işkence ettiler. Zaten çocuklar babama durduk yere b*k yedirdiler diyip dağa çıktı.

12 Eylül'de tutuklanan insanların neredeyse hepsinin yediği bir halt var merak etmeyin.

Siz yapmayın bari hocam bu adamın gerçekten milliyetçi biri olduğuna inanıyor musunuz? Amaç öteki ırkı aşağılayıp iki ırk arasına nifak sokmak ve maalesef başardı 40 yıldır uğraşıyoruz işte **k ile.

Düşmanına işkence edersen daha da sana kinlenir ama öldürürsen (yani idam) dirilip sana zarar veremez.

Bu adam öyle bahsedilen gibi işkenceci biri değildir. Var mı herhangi bir kanıt?

Hep diyorum Türk halkının başına ne geldiyse iyi niyetinden geldi esat paşa gibi olsaydı halk bu kaderi yaşamazdı hala daha Türk-kürt hainlerini biraz hırpaladı diye adama laf edenler var savaş bu düşmana gül uzatamazsınız ılıklık yapmayın.

Ne yazık ki bölücü hainlerin yaptıkları temiz olan kürtlerinde hayatına etki ediyor, bu ülke de yaşayan ve içinde Türkiye sevgisi bulunan herkes kardeştir bana göre.

Zamanında ailem bu sorundan çok çekmiş. Ailem ve akrabalarım kürt olduğu için çok ırkçılık yaşamış bu konuda. Babam doğuda askerliğini dağ komandosu olarak yaparken sırf kürt olduğu için sorun yaşamış. Bölücüler sadece kürtlerden oluşmuyor. Bana göre her kürdü pkklı olarak görmekte bölücülükten farksızdır.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alakası bile yok. Zaten dağdaki adamı alıp içeride işkence ediyosun nasıl daha çok güçlenmiş olabilir pkk?

Teröristlerin yaptığı filmlerin arkasında duran troller, sizin için Genelkurmayın bir açıklaması var.

"Binbaşı Esat Oktay Yıldıran kendisine verilen görevleri kanun, yönetmelik ve diğer yasal mevzuat içinde en iyi şekilde yapmak için çaba gösteren, her görevde komutan ve amirlerinin takdirini kazanmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, Türk vatanının bölünmezliğine inanmış çok kıymetli bir subay olarak isim yapmıştır ve daima da böyle anılacaktır. Görevli olduğu süre içinde cezaevinde örgütlerin kendi iç hesaplaşmalarından ileri gelen bazı olaylar olmuş, bu olaylar ve sonrasından çeşitli defalar yapılan şikayetler inceletilmiş ve hiçbir olayın yasal soruşturma veya yasal işlem dışında tutulmadığı görülmüştür"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…