Diyarbakır Cezaevi müze oluyor!

Peki bunun sorumlusu orada terörü bitiren askerler mi yoksa hükümet mi?

Ben biten bir şey görmüyorum. O Sarı bölge hala kontrol altında değil. ÖSO'ya da güvenenin aklından şüphe ederim.

ss.jpg

Son düzenleme:
Bahsedilen olayın bu olmadığını düşünüyorum. Suriye'ye değil Irak'taki operasyonları göstermesi daha doğru olur. Bir ara Irak'a büyük bir operasyon yapmıştık, sanırım arkadaş karıştırdı. Ayrıca paylaşılan haritanın tarihine bakarsak günümüze göre 2 büyük harekat eksik.

Bakın hocam. Göz korkutma diye bir şey vardır zaten bu heriflerin güçleri belli o dönemde. Sadece köy yıkan meydan muharebesine bir yerleri yetmeyen herifleri nasıl başka türlü bitirebilirsin?

Ayrıca bizim Suriye'de yaptıklarımız az mıydı sizce? Esat Oktay'ın yaptıklarını bizde Suriye'de yaptık eee peki siz şu an Suriye'de ı*şid gibi bir terör örgütü görebiliyor musunuz?

Hocam bir terörü bitirmek için savaş vardır bir de işkence. İşkence daha çok kinlendirir düşmanı.

Hocam bir terörü bitirmek için savaş vardır bir de işkence. İşkence daha çok kinlendirir düşmanı.
Bahsettiğiniz iddialar içeride bulunan teröristlerin iddiasıdır. Genelkurmay özellikle Esat Oktay'ın böyle bir şey yapmadığını belirtmekte. Esat Oktay'ın görevi zaten öyle bir şey değil adam telefon görüşmelerine götürüyor içeridekileri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı