Diyarbakır Cezaevi müze oluyor!

Hayır göremiyorum ama ülkeme Suriye'den gelmiş 13 milyon sığınmacı ve kaçak görüyorum.

Hocam o biraz daha güncel siyasi konular üzerine oraya çok da bulaşmayalım. Ama sonuç olarak demek istediğim bahsettiğim terör örgütü tarih oldu.

Peki bunun sorumlusu orada terörü bitiren askerler mi yoksa hükümet mi?

Ben biten bir şey görmüyorum. O Sarı bölge hala kontrol altında değil. ÖSO'ya da güvenenin aklından şüphe ederim.

Son düzenleme:
Kanka haritayı doğru incelediğine emin misin? Sarı bölge ypg/pkk bölgeleri ve ayrıca son yapılan harekatlarda o bölge içindeki çoğu toprak Türkiye'nin açtığı koridora dahil oldu.

% kaçını kontrol ediyoruz peki?

Bu adam sayesinde pkk pyd güçlendi Amerika Avrupa kısaca dünyadan destek alıyor.

Bahsedilen olayın bu olmadığını düşünüyorum. Suriye'ye değil Irak'taki operasyonları göstermesi daha doğru olur. Bir ara Irak'a büyük bir operasyon yapmıştık, sanırım arkadaş karıştırdı. Ayrıca paylaşılan haritanın tarihine bakarsak günümüze göre 2 büyük harekat eksik.

Hocam bir terörü bitirmek için savaş vardır bir de işkence. İşkence daha çok kinlendirir düşmanı.

Hocam bir terörü bitirmek için savaş vardır bir de işkence. İşkence daha çok kinlendirir düşmanı.
Bahsettiğiniz iddialar içeride bulunan teröristlerin iddiasıdır. Genelkurmay özellikle Esat Oktay'ın böyle bir şey yapmadığını belirtmekte. Esat Oktay'ın görevi zaten öyle bir şey değil adam telefon görüşmelerine götürüyor içeridekileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…