Gıda Diyet bozulduktan sonra ne yapılmalı?

Kanka bunlar zaten kas kaybı azaltma ve kalp ritmi yükseltme amaçlı çalışıyorlar etkiyi görüyorum.

Kas kaybını azaltman için hormonları sağlıklı yağ ile beslemen enerjiyi karbdan sağlaman protein ile yıkımı engellemen gerek 1100 kalori ile kasdan baska bir şey veremezsin kilo olarak clen nabzı yükseltir turinabol calısmıyor.

Reis ben zaten aşırı zayıf başladım 54 kilodan 84'e çıktım sonra sakatlık geçirdiğim için pipetle günde 2 litre süt 2 litre çorba içtim 4K kalori aldım ben o sakatlıktan dolayı aşırı yağlandım ondan dolay iyice sahil vücudu çıkartmak istiyorum her şeyi eksiksiz yapmaya çalışıyorum, amacım kütle değil estetizm.

Öncelikle geçmiş olsun
Ama ister 100 ister 200 kilo olun insan vucudunun düzenli çalışması için nasıl günde en az 2. 5 3 litre su için diyorlarsa günde 2000 kalori almak şart
Sistem düzenli çalışmayınca kastan kilo kaybedersiniz.
Sizte kilo veriyorum diye sevinirsiniz.

Hocam normalde bir insanın sağlıklı şekilde 2000 kalori günlük alması lazım zaten.

Kas kaybını azaltman için hormonları sağlıklı yağ ile beslemen enerjiyi karbdan sağlaman protein ile yıkımı engellemen gerek 1100 kalori ile kasdan baska bir şey veremezsin kilo olarak clen nabzı yükseltir turinabol calısmıyor.
Normal beslenme şöyle kanka ben yağı azaltmaya bile çalışıyorum hatta

Öncelikle geçmiş olsun
Ama ister 100 ister 200 kilo olun insan vucudunun düzenli çalışması için nasıl günde en az 2. 5 3 litre su için diyorlarsa günde 2000 kalori almak şart
Sistem düzenli çalışmayınca kastan kilo kaybedersiniz.
Sizte kilo veriyorum diye sevinirsiniz.
20 Haziran gibi bir tarihe formumu yetiştirmek istiyorum o yüzden risk almak istiyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-15-23-31-08-343_com.fatsecret.android.jpg
    Screenshot_2025-05-15-23-31-08-343_com.fatsecret.android.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-05-15-23-31-13-858_com.fatsecret.android.jpg
    Screenshot_2025-05-15-23-31-13-858_com.fatsecret.android.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 25
Normal beslenme şöyle kanka ben yağı azaltmaya bile çalışıyorum hatta

20 Haziran gibi bir tarihe formumu yetiştirmek istiyorum o yüzden risk almak istiyorum
Yağ olmazsa hormonların çalışmaz kilo vermen zorlaşır sindirim açısından sorun yaşarsın 2000 kalori almaya başla 5gün x 45dk kardiyo yap eğimli 5.5 6 hız

Merhaba, ben sıkı diyet yapıyorum, definasyondayım. 67.5 kilo, 180 boyundayım. Oral turina ve oral clen kullanıyorum. 1000-1100 kalori alıyorum normalde ama bugün akşam saatlerine yakın aşağıdaki gibi beslendim. Normalde hiç bozmam, aşırı stres oldum. Ne yapmalıyım?

Definasyon falan değil bu dümdüz açlık grevi.

Bu kadar bilinçsiz olunmaz sağlık sistemlerinin içinden geçeceksin plaj vücudu diye o kiloyla da plaj vücuduna falan sahip olamazsın.

Yağ yakıyorum sanıp tüm kasını yakacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı